Tomt batteri – Automower®-felmeddelande

Meddelandet Tomt batteri visas när produkten inte har tillräckligt med batterikapacitet kvar för att hitta laddstationen.

Vanliga orsaker:

• Produkten är i läget för biyta.
  • Guidekabeln har gått av eller är inte installerad.
  • Laddstationen är inte korrekt installerad, vilket gör det svårt för den att docka korrekt. (Kontrollera till exempel om dockningsområdet är tillräckligt plant och om det finns tillräckligt med ledigt utrymme framför och på sidorna).
  • Inställningarna för att hitta laddstationen är inte anpassade till arbetsområdet (kontrollera till exempel inställningen för korridorbredd).
  • Batteriet har nått slutet av sin livslängd och måste bytas ut.

Produktassistenten kan hjälpa dig att hitta lösningen på ditt specifika problem.