Ta bort karossen på robotgräsklipparen Automower® Aspire™ R4

Följ de här stegen för att ta bort toppkåpan och karossen på Automower® Aspire™ R4, till exempel om du vill rengöra robotgräsklipparen helt.

Ta bort toppkåpa och kaross

1. Tryck på STOP-knappen.
  2. Håll ON/OFF-knappen intryckt i tre sekunder för att stänga av produkten. Kontrollera att indikatorlampan på knappsatsen slocknar.
  3. Lyft toppkåpan framtill och ta bort den.
  4. Ta bort underhållsverktyget från produktens kaross.
  5. I hålet på produktens baksida trycker du bort de två klämmorna från varandra. Lyft samtidigt upp produktens kaross.
  6. Tryck in underhållsverktyget i de två hålen för att lossa produktens kaross.
  7. Ta bort produktens kaross.

Installera toppkåpa och kaross

• Rikta in karossen i linje med chassit och tryck den på plats.
  • Rikta in toppkåpan i linje med skårorna i produktens kaross och tryck den på plats.