Så här använder du en Automower®-skarvkoppling

För att ansluta guidekabeln till begränsningskabeln eller reparera en skadad kabel i din installation med Automower® robotgräsklippare, använd en original Automower®-skarvkoppling. Kontakten är fylld med fett som gör den väderbeständig.

Så här använder du en Automower®-skarvkoppling

1. Tryck in kablarna i botten av skarvkopplingen, en tråd per hål.* Skarvkopplingen har tre hål. Det spelar ingen roll i vilket hål du lägger kablarna.
  2. Kläm sedan ihop skarvkopplingen med en tång. Se till att trycka ned på båda sidor av skarvkopplingen.
    Tryck ned på båda sidor av Automower®-skarvkopplingen

3. Säkra kopplingen genom att placera den under gräset, bort från installationens arbetsområde.

Om du använder en begränsningskabel PRO måste du ta bort det yttre skyddsskiktet innan du sätter in kabeln i skarvkopplingen.

Ansluta guidekabeln till begränsningskabeln:

Reparera en trasig kabel