Montera ett 3-i-1-munstycke på en högtryckstvätt

Vissa högtryckstvättar har en sprinklerstav med ett 3-i-1-munstycke.

Det är viktigt att sprinklerstaven är i rätt läge när du ska montera eller ta bort munstycket.

Montera och ta bort ett 3-i-1-munstycke på en högtryckstvätt

Symbolerna på sprinklerstaven visar hur du monterar och tar bort munstycket.

Montera ett 3-i-1-munstycke på en högtryckstvätt

1. Vrid sprinklerstaven tills munstyckssymbolen är i linje med markeringen på sprutpistolen/spruthandtaget.
  2. Håll sprinklerstaven med en hand och tryck in 3-i-1-munstycket tills det låser fast på plats. Se till att du riktar in den fyrkantiga fliken med en fyrkantig skåra.

Ta bort ett 3-i-1-munstycke från en högtryckstvätt

1. Vrid sprinklerstaven tills munstyckssymbolen är i linje med markeringen på sprutpistolen/spruthandtaget.
  2. Tryck in knappen på sprinklerstaven och dra ut 3-i-1-munstycket ur sprinklerstaven.