Aktivera platstjänster och Bluetooth-åtkomst på telefonen

För att du ska kunna ansluta produkten via Bluetooth behöver Husqvarna-appen, som Automower® Connect eller Husqvarna Connect, åtkomst till Bluetooth (iPhone och Android) och platstjänster (endast Android).

Kontrollera följande innan du försöker ansluta via Bluetooth:

För iPhone

1. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på telefonen: Slå på Bluetooth.
  2. Kontrollera att du har aktiverat Bluetooth-åtkomst för appen:
    1. Tryck på Inställningar.
    2. Välj appen.
    3. Slå på Bluetooth.

För Android

1. Kontrollera att platsåtkomst är aktiverat för telefonen: Aktivera platsåtkomst för telefonen.
  2. Kontrollera att platsåtkomst är aktiverat för appen: Aktivera platsåtkomst för appen.
  3. Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i telefoninställningarna: Slå på Bluetooth.