Automower®01.07.2024

Slik legger du til en Automower®-robotgressklipper i Automower® Connect

Automower® Connect-appen gir deg full kontroll over robotgressklipperen ved hjelp av en mobilenhet. Med appen kan du starte, stoppe og parkere gressklipperen, sjekke og justere innstillingene og mye mer.

Kom i gang ved å laste ned appen, opprette en konto og legge til robotgressklipperne dine i appen.

Last ned Automower® Connect-appen

Appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter, og du finner den i de vanlige appbutikkene dine: Google Play | App Store.

Oppretting av Husqvarna-konto

Det er ikke nødvendig å ha en konto for å bruke Automower® Connect-appen til å styre din Automower® robotgressklipper, men det gir mange fordeler. Slik oppretter du en Husqvarna-konto:

1. Åpne appen Automower® Connect.
  2. Trykk på Registrer deg for å opprette en ny konto.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.

Legg til en Automower®-robotgressklipper i kontoen din

1. Åpne appen Automower® Connect.
  2. Velg Logg på og skriv inn brukernavn og passord.
  3. Hvis dette er den første gressklipperen du legger til, velger du Legg til Automower®. Ellers velger du Mer > Mine gressklippere og trykker på pluss-symbolet (+).
  4. Velg gressklippermodell.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å parkoble enheten med gressklipperen.

Koble til klipperen

Automower®-robotgressklippere bruker forskjellig teknologi for å koble til Automower® Connect-appen. Avhengig av modell støtter robotgressklipperen én eller flere av teknologiene nedenfor.

Mobiltilkobling

Med mobiltilkobling kan du koble robotgressklipperen til Automower® Connect-appen, slik at du kan styre klipperen fra hvor som helst, når som helst (når klipperen har mobildekning). I tillegg kan du motta pushvarsler og alarmer, og spore gressklipperens posisjon hvis den blir stjålet.

Bluetooth-tilkobling

Dette alternativet er også kjent som Automower® Connect@Home, og lar deg koble til Automower® Connect-appen for å styre klipperen når du er innenfor Bluetooth-rekkevidde (5 meter / 16 fot fra klipperen).

Wi-Fi-tilkobling

Med Wi-Fi-tilkobling kan robotgressklipperen kobles til Automower® Connect-appen, slik at du kan styre klipperen fra hvor som helst, når som helst (når klipperen har Wi-Fi-dekning). Følg våre Trinnvise instruksjoner for å legge til et Wi-Fi-nettverk.

De viktigste forskjellene

Mange funksjoner er nøyaktig de samme i Automower® Connect-appen, uansett hvordan du kobler til klipperen. Men det er noen viktige forskjeller. Nedenfor finner du en oversikt over de viktigste funksjonene som er forskjellige.

FunksjonMobiltilkoblingWi-Fi-tilkoblingBluetooth-tilkobling (Connect@Home)Midlertidig tilkobling (Automower® Direct)
Pålogget-modusJaJaJaNei
Legge til klipper i kontoJaJaJaNei
FjernkontrollStyring fra hvor som helst, når som helst, forutsatt at klipperen har mobildekningStyring fra hvor som helst, når som helst, forutsatt at klipperen har Wi-Fi-dekningStyring når du er innenfor klipperens Bluetooth-rekkevidde (30 m / 100 fot)Styring når du er innenfor klipperens Bluetooth-rekkevidde (30 m / 100 fot)
SatellittkartvisningJaJa*NeiNei
TyverisporingJaNeiNeiNei
PushvarslerJaJaNeiNei

Vær oppmerksom på at unntak kan gjelde for Husqvarna Professional-serien.

Midlertidig tilkobling (Automower® Direct)

Alle Automower® robotgressklippere (produsert 2018 eller senere, unntatt Automower® modell 105) kan kobles til ved hjelp av en midlertidig tilkobling. Denne tilkoblingen opprettes ved hjelp av Bluetooth og påloggingsalternativet Automower® Direct. Dette alternativet krever Automower® Connect-appen, men det krever ikke at du er logget på en konto. Du må skrive inn gressklipperens PIN-kode og opprette en ny tilkobling hver gang du vil ha tilgang til eller styre gressklipperen med mobilenheten din.

1. Kontroller at posisjonstjenester og Bluetooth er aktivert på mobilenheten. Se Aktiver posisjonstjenester og Bluetooth-tilgang.
  2. Åpne Automower® Connect-appen.
  3. Velg Automower® Direct, og følg instruksjonene på skjermen.

Hvor mange robotgressklippere kan jeg legge til i Automower® Connect?

Du kan legge til et valgfritt antall Automower®-robotgressklippere i Automower® Connect-appen. Hvis du har en hel flåte med robotgressklippere, får du imidlertid enda bedre oversikt og kontroll over dem med Husqvarna Fleet Services.

Problem med å koble til eller legge til en klipper

Hvis du får problemer med å koble til eller legge til en gressklipper, kan du se Feilsøkingsveiledningen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se følgende ressurser:

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen, kan du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.