Slik aktiverer du posisjonstjenester og Bluetooth-tilgang på telefonen

For å koble til produktet med Bluetooth, må Husqvarna-appen, for eksempel Automower® Connect eller Husqvarna Connect, ha tilgang til Bluetooth (iPhone og Android) og posisjonstjenester (bare Android).

Kontroller det følgende før du prøver å koble til med Bluetooth:

For iPhone

1. Sjekk at Bluetooth er aktivert på telefonen: Slå på Bluetooth.
  2. Kontroller at du har aktivert Bluetooth-tilgang for appen:
    1. Trykk på Innstillinger.
    2. Velg appen.
    3. Slå på Bluetooth.

For Android

1. Sjekk at posisjonstilgangen er aktivert på telefonen: Slå på posisjonstilgang på telefonen.
  2. Kontroller at posisjonstilgang er aktivert for appen: Slå på posisjonstilgang for appen.
  3. Sjekk at Bluetooth er aktivert i innstillingene til telefonen: Slå på Bluetooth.