Hva er forskjellen på Automower® Connect og Husqvarna Connect?

Automower® Connect

Automower® Connect er en app som er laget for Automower®-robotgressklippere. Du kan bruke den til å endre innstillinger og for å sette opp tidsplaner for og styre Automower®-robotgressklipperen.

Husqvarna Connect

Husqvarna Connect er en app som er laget for alle Husqvarna-produkter (inkludert Automower®-robotgressklipperne). Den er utviklet for å hjelpe deg med å finne teknisk dokumentasjon, reservedeler, instruksjonsvideoer, brukerhåndbøker og vedlikeholdsinformasjon. Den kan også vise gjenværende kjøretid og bruksstatistikk for produktene dine, men kan ikke brukes til å styre en Automower®-robotgressklipper.