Sådan føjes en Automower®-robotplæneklipper til Automower® Connect

Kvinde med smartphone og Automower i have

Automower® Connect-appen giver dig fuld kontrol over din plæneklipper direkte fra din mobile enhed. Appen giver dig mulighed for at starte, stoppe eller parkere din plæneklipper samt kontrollere og justere dens indstillinger og meget mere.

Kom i gang ved at downloade appen, oprette en konto og føje dine robotplæneklippere til appen.

Download Automower® Connect-appen

Hvis du vil oprette forbindelse til plæneklipperen ved hjælp af en telefon eller en lignende enhed, skal du bruge Automower® Connect-appen. Automower® Connect-appen er tilgængelig til både iOS- og Android-enheder.

Du finder Automower® Connect-appen, hvor du normalt downloader apps:

Google Play | App Store

Opret en Husqvarna-konto

Det er ikke nødvendigt at have en konto for at bruge Automower® Connect-appen til at styre din Automower®-robotplæneklipper, men det giver mange fordele, så vi anbefaler, at du opretter en, hvis du ikke allerede har en.

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Tryk på Tilmeld for at oprette en ny konto.
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Føj en Automower®-robotplæneklipper til din Automower® Connect-konto

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Vælg Log på, og indtast dine kontooplysninger.
  3. Hvis dette er den første plæneklipper, du tilføjer, skal du vælge Tilføj Automower®. Du kan også vælge Mere > Mine plæneklippere og trykke på plustegnet (+).
  4. Vælg din plæneklippermodel.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at parre din enhed med din plæneklipper.

Nu er din Automower®-robotplæneklipper parret med Automower® Connect.

Tilføj et Wi-Fi-netværk

Ved tilføjelse til Automower® Connect-appen og parring via Bluetooth kan nogle modeller også tilsluttes til et eller flere Wi-Fi-netværk.

Trinvise instruktioner til tilføjelse af et Wi-Fi-netværk

Opret en midlertidig forbindelse til en plæneklipper (Automower® Direct)

Alle vores Automower®-robotplæneklippere* kan tilsluttes ved hjælp af en midlertidig forbindelse. Forbindelsen etableres ved hjælp af Bluetooth og loginfunktionen Automower® Direct. Denne indstilling kræver Automower® Connect-appen, men det kræves ikke, at den er logget på en konto. Du skal indtaste plæneklipperens pinkode og oprette en ny forbindelse, hver gang du vil have adgang til eller kontrollere plæneklipperen ved hjælp af din mobile enhed.

1. Kontrollér, at du har aktiveret adgang til placeringstjenester og Bluetooth på din enhed. Se Aktivér placeringstjenester og Bluetooth-adgang.
  2. Åbn Automower® Connect-appen.
  3. Vælg Automower® Direct.
  4. Følg instruktionerne på skærmen.

*Produceret 2018 eller senere. Gælder ikke for Automower®-model 105.

Forskellige måder at oprette forbindelse på

Automower® robotplæneklippere anvender en anden teknologi til at oprette forbindelse til Automower® Connect-appen. Afhængigt af modellen understøtter din robotplæneklipper en eller flere af nedenstående teknologier.

Mobilforbindelse

Med en mobilforbindelse kan robotplæneklipperen oprette forbindelse til Automower® Connect-appen og Husqvarna Cloud. Det giver dig mulighed for at styre plæneklipperen hvor som helst og når som helst (når plæneklipperen har mobildækning). Desuden kan du modtage push-meddelelser, alarmer og spore plæneklipperens placering i tilfælde af tyveri.

Bluetooth-forbindelse

Med en Bluetooth-forbindelse kan robotplæneklipperen oprette forbindelse til Automower® Connect-appen, når du er inden for Bluetooth-rækkevidde, dvs. < 30 m fra plæneklipperen. Det giver dig mulighed for at styre plæneklipperen, når du er tæt på den. Denne indstilling kaldes nogle gange Automower® Connect@Home.

Standard Automower®-modeller understøtter én aktiv Bluetooth-forbindelse ad gangen, mens NERA-modeller understøtter to aktive Bluetooth-forbindelser ad gangen.

Wi-Fi-forbindelse

Med en Wi-Fi-forbindelse kan robotplæneklipperen oprette forbindelse til Automower® Connect-appen og Husqvarna Cloud. Det giver dig mulighed for at styre plæneklipperen hvor som helst og når som helst (når plæneklipperen har Wi-Fi-dækning).

De vigtigste forskelle

Mange funktioner er nøjagtig de samme i Automower® Connect-appen, uanset hvordan du opretter forbindelse til plæneklipperen. Men der er nogle vigtige forskelle. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste funktioner, der er forskellige.

FunktionMobilforbindelseWi-Fi-forbindelseBluetooth-forbindelse (Connect@Home)Midlertidig forbindelse (Automower® Direct)
Logget på-tilstandJaJaJaNej
Tilføj plæneklipper til kontoJaJaJaNej
FjernbetjeningStyring fra hvor som helst og når som helst, når plæneklipperen har mobildækning.Styring fra hvor som helst og når som helst, når plæneklipperen har Wi-Fi-dækningStyring, når du er inden for plæneklipperens Bluetooth-rækkevidde (30 m)Styring, når du er inden for plæneklipperens Bluetooth-rækkevidde (30 m)
SatellitkortvisningJaJa*NejNej
TyverisporingJaNejNejNej
Push-notifikationerJaJaNejNej

*Gælder ikke for Automower® Aspire™ R4-modellen.

Bemærk, at nogle undtagelser gælder for vores professionelle serie.

Hvor mange Automower®-robotplæneklippere kan jeg føje til Automower® Connect?

Du kan føje et hvilket som helst antal Automower®-robotplæneklippere til din Automower® Connect-app. Der er ingen øvre grænse.

Bemærk, at hvis du har en hel flåde af robotplæneklippere, får du et endnu bedre overblik og kontrol over dine plæneklippere ved hjælp af Husqvarna Fleet Services.

Problemer med at tilslutte eller tilføje en plæneklipper?

Det er normalt nemt at oprette forbindelse til en Automower®-robotplæneklipper. Men nogle gange går det galt, og forbindelsen eller parringen mislykkes, eller plæneklipperen mister forbindelsen.

Foretag fejlfinding af forbindelsen her

Se også:

Hvilke robotplæneklippere fra Automower® kan styres af Automower® Connect?

Hvad er forskellen mellem Automower® Connect og Husqvarna Connect?

Hvordan ved jeg, om min Automower®-robotplæneklipper har et Automower® Connect-kit installeret?