Automower®01-07-2024

Sådan føjes en Automower®-robotplæneklipper til Automower® Connect

Automower® Connect-appen giver dig fuld kontrol over din robotplæneklipper direkte fra din mobile enhed. Med appen kan du starte, stoppe eller parkere din plæneklipper, kontrollere og justere dens indstillinger og meget mere.

Kom i gang ved at downloade appen, oprette en konto og føje dine robotplæneklippere til appen.

Download Automower® Connect-appen

Tilgængelig til både iOS- og Android-enheder, du kan find appen i dine sædvanlige app-downloadplaceringer: Google Play | App Store.

Opret en Husqvarna-konto

Det er ikke nødvendigt at have en konto for at bruge Automower® Connect-appen til at styre din Automower®-robotplæneklipper, men det giver mange fordele. Sådan oprettes en Husqvarna-konto:

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Tryk på Tilmeld for at oprette en ny konto.
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

Tilføj en Automower®-robotplæneklipper til din konto

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Vælg Log på, og indtast dine kontooplysninger.
  3. Hvis dette er den første plæneklipper, du tilføjer, skal du vælge Tilføj Automower®. Du kan også vælge Mere > Mine plæneklippere og trykke på plustegnet (+).
  4. Vælg din plæneklippermodel.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at parre din enhed med din plæneklipper.

Tilslut din plæneklipper

Automower® robotplæneklippere anvender en anden teknologi til at oprette forbindelse til Automower® Connect-appen. Afhængigt af modellen understøtter din robotplæneklipper en eller flere af nedenstående teknologier.

Mobilforbindelse

En mobilforbindelse gør det muligt at tilslutte din robotplæneklipper til Automower® Connect-appen, så du kan styre plæneklipperen hvor som helst og når som helst (når plæneklipperen har mobildækning). Du kan også modtage push-meddelelser, alarmer og spore din plæneklippers placering i tilfælde af tyveri.

Bluetooth-forbindelse

Denne funktion, der også kaldes Automower® Connect@Home, giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Automower® Connect-appen for at styre plæneklipperen, når du er inden for Bluetooth-området (5 meter fra plæneklipperen).

Wi-Fi-forbindelse

En Wi-Fi-forbindelse gør det muligt for din robotplæneklipper at oprette forbindelse til Automower® Connect-appen, så du kan styre plæneklipperen hvor som helst og når som helst (når plæneklipperen har Wi-Fi-dækning). Følg vores Trinvise instruktioner til at tilføje et Wi-Fi-netværk.

De vigtigste forskelle

Mange funktioner er nøjagtig de samme i Automower® Connect-appen, uanset hvordan du opretter forbindelse til plæneklipperen. Men der er nogle vigtige forskelle. Nedenfor er en oversigt over de vigtigste funktioner, der er forskellige.

FunktionMobilforbindelseWi-Fi-forbindelseBluetooth-forbindelse (Connect@Home)Midlertidig forbindelse (Automower® Direct)
Logget på-tilstandJaJaJaNej
Tilføj plæneklipper til kontoJaJaJaNej
FjernbetjeningStyring fra hvor som helst og når som helst, når plæneklipperen har mobildækningStyring fra hvor som helst og når som helst, når plæneklipperen har Wi-Fi-dækningStyring, når du er inden for plæneklipperens Bluetooth-rækkevidde (30 m)Styring, når du er inden for plæneklipperens Bluetooth-rækkevidde (30 m)
SatellitkortvisningJaJa*NejNej
TyverisporingJaNejNejNej
Push-notifikationerJaJaNejNej

Bemærk, at der kan være undtagelser for Husqvarna professionelle serier.

Midlertidig forbindelse (Automower® Direct)

Alle Automower®-robotplæneklippere (produceret i 2018 eller senere, undtagen Automower®-model 105) kan tilsluttes ved hjælp af en midlertidig forbindelse. Denne forbindelse etableres ved hjælp af Bluetooth og loginfunktionen Automower® Direct. Denne indstilling kræver Automower® Connect-appen, men det kræves ikke, at den er logget på en konto. Du skal indtaste plæneklipperens pinkode og oprette en ny forbindelse, hver gang du vil have adgang til eller kontrollere plæneklipperen ved hjælp af din mobile enhed.

1. Sørg for, at placeringstjenester og Bluetooth er aktiveret på din mobile enhed. Se Aktivér placeringstjenester og Bluetooth-adgang.
  2. Åbn Automower® Connect-appen.
  3. Vælg Automower® Direct, og følg instruktionerne på skærmen.

Hvor mange plæneklippere kan jeg tilføje til Automower® Connect?

Du kan føje et hvilket som helst antal Automower®-robotplæneklippere til din Automower® Connect-app. Hvis du har en hel flåde af robotplæneklippere, får du et endnu bedre overblik og kontrol over dine plæneklippere ved hjælp af Husqvarna Fleet Services.

Problemer med at tilslutte eller tilføje en plæneklipper

Hvis du oplever problemer med at tilslutte eller tilføje en plæneklipper, skal du se vores Fejlfindingsvejledning.

Du kan finde flere oplysninger i følgende ressourcer:

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler for at få personlig hjælp til din robotplæneklipper.