Automower®-robotplæneklipper er frakoblet, opretter ikke forbindelse eller parrer ikke

Det er nemt at oprette forbindelse til en Automower® -robotplæneklipper ved hjælp af Automower® Connect-appen på en mobil enhed. Men nogle gange går det galt, og forbindelsen eller parringen mislykkes, eller plæneklipperen frakobles.

Der er flere mulige årsager til problemer med forbindelse eller parring. Løsningerne varierer afhængigt af Automower®-modellen, hvordan du forsøger at oprette forbindelse (Bluetooth, Wi-Fi eller mobilforbindelse), hvis du har været tilsluttet plæneklipperen før, status eller indstillinger for plæneklipperen, din mobilenhed eller Automower® Connect-appen, dækningen af Wi-Fi- eller mobilnetværket og så videre.

I mange tilfælde er en simpel genstart af plæneklipperen eller mobilenheden tilstrækkelig, men hvis problemet fortsætter eller opstår ofte, kan det være nødvendigt at udføre fejlfinding. Den nemmeste måde at fejlfinde problemet på er ved at bruge vores produktassistent. Den vil guide dig til en løsning trin for trin baseret på din specifikke situation.

Åbn produktguiden

Hvis du foretrækker ikke at bruge produktassistenten, kan du prøve disse almindelige løsninger til plæneklippere, der er frakoblet, ikke opretter forbindelse eller ikke parrer:

• Genstart robotplæneklipperen.
  • Genstart din telefon, og sørg for, at du har den nyeste version af Automower® Connect-appen.
  • For Bluetooth-modeller skal du sørge for, at du er inden for Bluetooth-rækkevidde af din robotplæneklipper, og at Bluetooth er aktiveret på din enhed.
  • For modeller, der bruger mobilforbindelse, skal du sørge for, at din mobile enhed og robotplæneklipperen har netværksdækning.
  • For Wi-Fi-modeller skal du sørge for, at Wi-Fi-netværket er tilsluttet internettet.

Mere information: