Hur lägger jag till en användare i mitt företagskonto för Husqvarna Fleet Services™?

Följ de här instruktionerna om du vill lägga till en användare i ditt företagskonto:

1. Logga in på ett Husqvarna Fleet Services™-konto med rollen som ansvarig.
  2. Klicka på Personer i menyn längst upp.
  3. Klicka på Lägg till ny användare.
  4. Fyll i de obligatoriska fälten och välj roller.
  5. Klicka på Skicka inbjudan.

Användaren du har bjudit in får nu ett e-postmeddelande med instruktioner.

Obs! Om du vill bjuda in nya användare behöver du ett användarkonto med rollen som ansvarig.