Hvordan fungerer Husqvarna Fleet Services™?

Opbevaring af maskinen

Husqvarna Fleet Services™ er en professionel tjeneste, der hjælper dig med at holde styr på dit udstyr ved hjælp af maskinsensorer og indbyggede tilslutningsmuligheder. Du kan bruge tjenesten til at holde styr på alle typer maskiner, f.eks. kædesave, robotplæneklippere, hækkeklippere og løvblæsere. Når du er sluttet til Husqvarna Fleet Services™, ved du altid, hvor dine maskiner er*, hvor meget de er blevet brugt, og hvornår de skal serviceres eller udskiftes.

Vigtige komponenter i Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™-kontoen

Alle dine data opbevares sikkert i skyen i din organisations Husqvarna Fleet Services™-konto, så du kan få adgang, uanset hvor du er.

Hvordan tilmelder jeg mig Husqvarna Fleet Services™?

Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor

Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor

Sæt maskinsensoren på et stykke udstyr for at holde styr på brugen og den sidste kendte position. Dataene gemmes i sensorens indbyggede hukommelse og overføres via Bluetooth til Husqvarna Fleet Services™-appen, ude i marken eller til Husqvarna Fleet Gateway-appen, når den er tilbage på lageret. For eksempel kan der gemmes ca. 3-4 ugers anvendelsesdata på sensoren, hvis maskinen bruges 8 timer/dag.

Husqvarna-maskiner med indbygget Bluetooth Low Energy-sensor (BLE) er klargjort til Husqvarna Fleet Services™. Det betyder, at du ikke behøver at bestille og installere en Husqvarna Fleet Services™-maskinsensor. I stedet skal du blot føje produktet til din konto og aktivere den integrerede sensor på dit produkt.

Der er ikke behov for en ekstern sensor til Automower®-modellerne i 500- eller X-line-serien eller Automower®-enheder, der er udstyret med et Automower® Connect Kit. I stedet har de indbyggede tilslutningsmuligheder og GPS. Dette giver dig mulighed for at spore deres position og status, få meddelelser og ændre indstillinger – alt sammen i realtid på din telefon, tablet eller bærbare computer.

Sådan installeres en Husqvarna Fleet-maskinsensor til brug med Husqvarna Fleet Services™.

Husqvarna Fleet Services™-mobilappen

Husqvarna Fleet Services™-mobilappen indsamler alle udstyrsdata via Bluetooth, når maskinerne er inden for en rækkevidde på 0-100 meter (0-30 meter med ringe synlighed) fra din mobilenhed. De faktiske resultater kan variere afhængigt af flere faktorer. Appen giver dig og dine kolleger nem adgang til dine data og den sidst kendte placering af dine maskiner. Dataene overføres til din konto, uanset hvor du er, forudsat at enheden har internetforbindelse. Mobilappen er tilgængelig til iOS og Android.

Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen

Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen er "hjemme"-løsningen, som overfører indsamlede data fra sensorerne via Bluetooth og overfører dem til din konto. Installer Gateway-appen på dit lager for at overføre dataene og sørg for, at alt udstyr er korrekt tjekket ind, når arbejdsdagen er færdig. Gateway-appen er kun tilgængelig til Android.

Hvad er en Husqvarna Fleet Services™-gateway, og hvordan konfigurerer jeg den?

Husqvarna Fleet Services™-webportal

Så snart data er overført til din konto, kan du få adgang med det samme via Husqvarna Fleet Services™-webportalens brugergrænseflade fra din computer eller tablet. Alle dine data opbevares sikkert i skyen i din organisations Husqvarna Fleet Services™-konto, så du kan få adgang, uanset hvor du er.

Indsamling af data

Dataene fra dit udstyr overføres til Husqvarna Fleet Services™ via gatewayen eller Husqvarna Fleet Services™-appen ved hjælp af Bluetooth (medmindre det er en Automower®-robotplæneklipper, da bruges det mobile netværk i stedet). Data kan indsamles på to måder, enten i marken eller på værkstedet.

• Tilbage på værkstedet – ved brug af Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen
    Hvis du har en Android-enhed med Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen, der altid kører på værkstedet, vil alle indsamlede data automatisk blive overført, når maskinerne returneres til opbevaring efter et skift.
  • I marken – ved brug af Husqvarna Fleet Services™-mobilappen
    Når du er i gang med et job og slukker for udstyret, enten for at holde en pause eller stoppe med at arbejde for i dag, kan alle nye maskindata nemt indsamles. Det eneste, du skal gøre, er at logge på Husqvarna Fleet Services™-appen på din telefon, og alle data overføres automatisk til din konto.

Kombinationen af Husqvarna Fleet Services™-gateway og -mobilapp betyder, at din cloudbaserede konto altid har opdaterede maskindata, som er let tilgængelige fra alle enheder.

Hvornår og hvordan overføres data fra Husqvarna Fleet-maskinsensor til Husqvarna Fleet Services™?

*Sensoren leverer ikke placeringen automatisk, men er afhængig af Husqvarna Fleet Services™-mobil- eller gatewayappen.