Hvad er en Husqvarna Fleet Services™-gateway, og hvordan konfigurerer jeg den?

Hvad er en Husqvarna Fleet Services™-gateway?

En Husqvarna Fleet Services™-gateway er en tablet eller lignende enhed med Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen installeret. Den bruges til at overføre data fra dine maskiner til Husqvarna Fleet Services™. Gatewayen kan også bruges til at tilslutte nye maskiner til Husqvarna Fleet Services™.

Husqvarna anbefaler, at du opretter en gateway til Husqvarna Fleet Services™, f.eks. ved at fastgøre gateway-enheden til en permanent placering som en væg i det område, hvor maskinerne opbevares.

Når dit udstyr returneres til opbevaringsområdet sidst på dagen, registreres det automatisk, og gatewayen overfører dataene til Husqvarna Fleet Services™-systemet. Dette er især nyttigt, hvis maskiner har været i drift uden for Bluetooth-rækkevidden i løbet af dagen.

Bemærk: Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen er kun tilgængelig til Android.

Sådan konfigureres en Husqvarna Fleet Services™-gateway

Følg nedenstående instruktioner for at konfigurere en Husqvarna Fleet Services™-gateway:

1. Download Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen fra Google Play.
  2. Åbn Husqvarna Fleet Services™ Gateway-appen. Hvis du åbner appen for første gang, skal du logge på med din Husqvarna Fleet Services™-brugerkonto. Det kan være enhver Husqvarna-konto. Hvis du har mange gateways, anbefaler vi, at du konfigurerer dem med forskellige Husqvarna-konti. Derved kan du nulstille adgangskoden på én gateway uden at skulle opdatere adgangskoden på alle dine gateways (som kan være placeret forskellige steder i dit arbejdsområde). Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du forenkler administrationen af gateway ved hjælp af Gmail, i ‌‌Brug af én Gmail-konto til flere gateways‌‌.
  3. Vælg, om gateway-enheden skal bruges som en stationær eller mobil gateway.
    • En stationær gateway er beregnet til brug på værksted, lager eller lignende steder, hvor dine maskiner opbevares, når de ikke er i brug. Kontroller, at gateway-enheden er tilsluttet en oplader, at skærmen er tændt, og at enheden altid har adgang til Wi-Fi.
    • En mobil gateway er beregnet til at blive brugt ude i marken, f.eks. i det køretøj, der bruges til at transportere maskiner til arbejdspladsen eller af en operatør. Appen behøver ikke at være åben i forgrunden. Den kan bruges, selv når brugeren har slukket for enhedens skærm.
  4. Hvis det ønskes, skal du angive den placering, hvor gateway-enheden skal bruges.
    • Hvis du konfigurerer en stationær gateway, anbefaler vi, at du angiver en placering. Det betyder, at gatewayen altid vil rapportere den specifikke placering for alle maskiner, der er registreret i nærheden.
    • Hvis du konfigurerer en mobil gateway, anbefaler vi, at du springer dette trin over, da du sandsynligvis vil bevæge dig rundt med gatewayen og derved få nye placeringer registreret hele tiden.
  5. Navngiv din gateway. Giv din gateway et unikt navn, der er nemt at relatere til den specifikke gateway-placering.

Nu er din gateway konfigureret og vil begynde at uploade maskindata og overvåge maskinens placering.

Bemærk: Hvis det er nødvendigt, kan du altid ændre indstillingerne senere. Du skal blot åbne indstillingerne i øverste højre hjørne og foretage de ønskede ændringer.