Hvornår og hvordan overføres data fra Husqvarna Fleet-maskinsensor til Husqvarna Fleet Services™?

Når en maskine med en Husqvarna Fleet-maskinsensor kommer tæt på en Husqvarna Fleet Services™-enhed, uploades dataene på maskinsensoren til backend og opdateres derefter i Husqvarna Fleet Services-systemet.

Dataoverførsel i feltet

Når en maskine med en Husqvarna Fleet-maskinsensor kommer tæt på en enhed med Husqvarna Fleet Services™-mobilappen åben, uploades alle data på maskinsensoren til backend og opdateres derefter i Husqvarna Fleet Services-systemet.

Bemærk, at hvis du har din telefon (med Husqvarna Fleet Services™-mobilappen installeret) i lommen og hurtigt går forbi en af dine maskiner, er du muligvis ikke tilsluttet maskinen længe nok til, at alle data kan uploades. Det er derfor muligt, at positionsdataene opdateres og ikke brugsdataene (da sensoren kan have brug for mere tid til at uploade alle brugsdata).

Dataoverførsel i maskinlager

Når du returnerer dine produkter til maskinlageret, og maskinerne kommer tæt på Husqvarna Fleet Services™-gateway, uploades alle data på maskinsensoren til backend og opdateres derefter i Husqvarna Fleet Services-systemet.

Bemærk, at det kan tage et stykke tid, før alle maskindata er blevet uploadet, især hvis mange maskiner overfører data på samme tid.

Lagring af sensordata

Hvis en Husqvarna Fleet-maskinsensor ikke overfører data i et bestemt tidsrum, gemmes dataene på sensoren. For eksempel kan der lagres ca. 3-4 ugers brugsdata på sensoren, hvis maskinen bruges 8 timer/dag.

Kan jeg spore mit udstyr i realtid?

Sensorerne leverer ikke live GPS-sporing. Placeringen, der registreres af systemet, er altid sidst kendte placering, som den registreres af en af Husqvarna Fleet Services™-apperne. Maskinens GPS-position kommer fra smartphonens sidste sensortilslutning, og ikke fra selve sensoren.

Hvornår kan jeg se de overførte data i appen?

For benzinprodukter kan det tage op til 30 sekunder, efter at du har slukket for maskinen, før du kan se maskinen i appen. Alle data fra det tidspunkt, hvor maskinen har kørt, vil derefter blive uploadet.

For batteriprodukter kan det tage op til 15 minutter, efter at du har slukket for maskinen, før du kan se maskinen i appen. Data uploades hvert 15. minut, mens du bruger maskinen.

Var denne artikel til hjælp?