Husqvarna-produktregistrering og Mine sider

Registrer Husqvarna-produktet ditt på nett i dag. Da får du raskere hjelp og enkel tilgang til all informasjon om nye produkter og tjenester, på Husqvarna Mine sider.

Garden

Fordeler med Mine sider

På Husqvarna Mine sider får du tilgang til:

• De registrerte Husqvarna-produktene dine, inkludert relevante produktdetaljer og bruksanvisninger’
  • Kjøps- og garantiinformasjon om registrerte produkter
  • Informasjon om serviceavtale (hvis aktuelt)
  • Adgang til MyProfile for oppdatering av personlig informasjon
  • Administrasjon av abonnementer (blir snart tilgjengelig)

Vi legger stadig til nye funksjoner!

Produktregistrering

Product registration 1080x1080

Bruk knappen under for å registrere produktet ditt og opprette din personlige Husqvarna-konto. Sørg for å ha kvitteringen med kjøpsdato tilgjengelig, samt ID-nummer fra Husqvarna (HID) eller produktnummer (PNC) og serienummer. Du finner nummeret/numrene på produktet ditt. Hvis produktet har en QR-kode, kan du skanne den ved bruk av QR-kode-ikonet på registreringssiden. Vær oppmerksom på at produktregistrering ikke inkluderer klær.

Mine sider

Prod reg - MyPages 2302x1674

Når du har registrert deg, får du tilgang til Husqvarna Mine sider ved å bruke knappen under til å registrere en ny konto (Logg på) eller logge på en eksisterende konto. Hvis du allerede har en Husqvarna Group-konto (bruker av Husqvarnas apptjenester Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ osv.), ber vi deg bruke påloggingsinformasjonen din derfra for å få tilgang til Husqvarna Mine sider uten å opprette en ny konto.