Slik oppdaterer du fastvaren til en Automower®-robotgressklipper med FOTA og Husqvarna Fleet Services™

Med Husqvarna Fleet Services™-appen kan du enkelt oppdatere fastvaren til Automower®-robotgressklippere som støtter FOTA-teknologi (Firmware Over The Air, fastvare over luften), selv. Husqvarna Fleet Services™ forteller deg når en ny fastvareoppdatering er tilgjengelig for installasjon, og veileder deg gjennom installasjonsprosessen.

Vær oppmerksom på at fastvareoppdateringsprosessen er litt annerledes i forhold til med andre produkter, ettersom Automower®-robotgressklippere kommuniserer direkte med Husqvarna-skyen og ikke trenger å være innenfor Bluetooth-rekkevidde av en Husqvarna Fleet Services™-app eller Gateway for å kunne gjennomføre en fastvareoppdatering.

Oppdatere fastvaren til en Automower®-robotgressklipper

Gressklipperen laster ned fastvaren automatisk når den er tilgjengelig. Når du vil starte oppdateringen, trenger du bare å godkjenne installasjonen av den nye fastvaren.

1. Åpne dashbordet i Husqvarna Fleet Services™-appen, velg Robotgressklipper, bla ned til Fastvareoppdateringer, og velg Fastvare tilgjengelig.
  2. Velg gressklipperen i listen.
  3. Bla ned til Fastvareoppdateringer, og klikk på Mer informasjon.
  4. Klikk på Oppdater når parkert for å starte oppdateringen.

Under oppdateringen må gressklipperen være parkert i ladestasjonen. Gressklipperen vil være frakoblet mens oppdateringen pågår, men kobler seg til på nytt automatisk når oppdateringen er fullført.

Se også:

Hva er FOTA, og hvordan kan jeg bruke det?

Hvilke Automower®-robotgressklippere kan oppdateres ved hjelp av FOTA?