MyPages11.02.2024

Slik oppdaterer du en e-postadresse for en Husqvarna-konto på MyPages

Du kan oppdatere e-postadressen din for Husqvarna-kontoen din og tilknyttede tjenester, for eksempel Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ og Produktregistrering, på MyPages.

Vær oppmerksom på at hvis du endrer e-postadressen for én av disse tjenestene, endres også e-postadressen for alle andre tjenester.

Følg disse trinnene hvis du vil oppdatere e-postadressen din:

1. Logg på MyPages.
  2. Velg Min profil på menyen.
  3. Klikk på Rediger profilen din.
  4. Klikk på Forespørsel om å endre e-postadresse.
  5. Angi den nye e-postadressen og passordet ditt, og klikk deretter på Bekreft.
  6. Åpne bekreftelses-e-posten i innboksen din for å bekrefte endringen av e-postadressen.
  7. E-postadressen din for Husqvarna-kontoen din og tilknyttede tjenester er nå oppdatert.

Se også: Hva brukes en Husqvarna-konto til, og hvordan registrerer jeg meg for en slik konto?