Hva bruker jeg en Husqvarna-konto til, og hvordan registrerer jeg meg?

Hva bruker jeg en Husqvarna-konto til?

En Husqvarna-konto er en konto som kan brukes med Husqvarnas digitale løsninger, som Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Smart Home Integration, Husqvarna Fleet Services™, Mine sider og produktregistrering.

Oppretting av Husqvarna-konto

Når du skal opprette en konto, kan du registrere deg med en av Husqvarna-appene våre, f.eks. Automower® Connect, eller ved å bruke Mine sider.

Når du har fått opprettet en konto, kan du bruke den til alle våre digitale løsninger.

Logg deg på fra tid til annen for å beholde kontoen

Du må logge deg på kontoen fra tid til annen for å beholde Husqvarna-kontoen.

Hvis du ikke har logget deg på noen av våre digitale løsninger på 18 måneder, vil du motta en e-post om at du må logge deg på innen tre måneder for å beholde kontoen.

Hvis du ikke logger deg på innen tre måneder, blir kontoen deaktivert og til slutt slettet.