Slik bruker du Apple Watch med Automower®-robotgressklipperen

Med Apple Watch-appen Automower® Connect kan du alltid sjekke statusen til Automower®-gressklipperen – uansett hvor du er.

Apple Watch-appen Automower® Connect inneholder de viktigste funksjonene til Automower® Connect. Med appen kan du raskt starte, parkere, stoppe og kontrollere statusen til robotgressklipperen rett fra håndleddet. Hvis du er på butikken og datteren din vil slippe hunden ut i hagen, behøver hun ikke å vente til du kommer hjem. Du stopper bare gressklipperen med en kommando fra Apple Watch. Det er også en blikkfunksjon som gir deg tilgang til gressklipperen med et enkelt sveip på urskiva.

Hvilke gressklippere kan brukes med Apple Watch-appen?

Apple Watch-appen Automower® Connect er tilgjengelig for alle Automower®-modeller med Wi-Fi- eller mobiltilkobling, og modeller som er utstyrt med et Automower® Connect-sett. Du må kontakte nærmeste forhandler hvis gressklipperen ikke er utstyrt med Automower® Connect og du vil installere den.

Koble Apple Watch til Automower® Connect

Hvis du skal bruke Apple Watch-appen Automower® Connect, må du først installere og logge deg på Automower® Connect på telefonen, og deretter må du pare gressklipperen med Automower® Connect-appen.

Hvis Apple Watch-appen Automower® Connect ikke allerede er installert på klokka, må du laste ned denne appen fra App Store. Du finner mer informasjon om hvordan du laster ned Apple Watch-apper i Installere apper på Apple Watch.

Hvordan du bruker Apple Watch-appen Automower® Connect

Du behøver ikke å konfigurere Apple Watch-appen Automower® Connect før du begynner å bruke den. Klokka vil vise data og varsler om gressklippere i sanntid. Den gir deg også mulighet til å styre gressklipperen straks du har pakket den ut, forutsatt at følgende betingelser er oppfylt:

• Du er innenfor Bluetooth-rekkevidde fra telefonen din.
  • Automower® Connect er åpen på telefonen (den behøver imidlertid ikke å være i forgrunnen).
  • Du er logget på Automower® Connect-kontoen din.
  • En støttet gressklipper er valgt under Mine klippere i Automower® Connect på telefonen.

Hvis du vil bytte til en annen gressklipper, må du velge den nye gressklipperen under Mine klippere i Automower® Connect på telefonen.

Frakoblet

Hvis betingelsene i listen ovenfor ikke er oppfylt, vil Apple Watch-appen Automower® Connect vise statusen Frakoblet. Dette innebærer at du ikke kan styre gressklipperen med klokka, og dataene som vises, vil være fra den siste aktive tilkoblingen til Automower® Connect på telefonen.