Automower®02.04.2024

Forstå klippeprofiler i Husqvarna Automower®-installasjoner

Klippeprofiler er en funksjon i Automower® Connect-appen som du kan bruke til å opprette og administrere forskjellige konfigurasjonsprofiler og innstillinger i Husqvarna Automower®-installasjoner. Dette er spesielt nyttig når du bruker én enkelt robotgressklipper på flere steder, eller når du trenger forskjellige innstillinger i samme installasjon.

Disse modellene støtter klippeprofiler i Automower® Connect-appen

Klippeprofilene kan administreres via Automower® Connect-appen for bestemte modeller som Husqvarna Automower® 405X, 415X, 435X AWD og alle Husqvarna Automower® NERA-modeller.

Dette inngår i en klippeprofil

En klippeprofil inkluderer forskjellige innstillinger, f.eks. gressklipperkonfigurasjoner, kartobjekter og tilhørende innstillinger. Du kan opprette flere profiler for samme installasjon eller opprette forskjellige installasjoner med hver sin unike profil.

Hvor mange klippeprofiler kan du opprette?

Du kan opprette opptil ti klippeprofiler med Automower® Connect-appen.

Slik får du tilgang til klippeprofiler i Automower® Connect-appen

1. Åpne Automower® Connect-appen.
  2. Gå til Innstillinger > Administrer profiler.
  3. Hvis du skal opprette en ny profil, klikker du på plusstegnet øverst til høyre.
  4. Bytt enkelt mellom profiler etter behov.

Klippeprofiler i en EPOS™-installasjon med virtuell grense

For Automower® NERA-modeller med EPOS™-teknologi kan du opprette klippeprofiler for både EPOS™-installasjoner med virtuelle grenser og oppsett med avgrensningssløyfer. Dermed kan du bytte mellom virtuelle og kablede installasjoner uten å måtte endre innstillingene hver gang.

Klippeprofiler for forskjellige steder

Uansett om du har en installasjon med avgrensningssløyfe eller en EPOS™-installasjon med virtuell grense, må du ha en ladestasjon på hvert sted. Hvis du installerer en Automower® NERA-robotgressklipper utstyrt med et EPOS™-sett på to eller flere forskjellige steder, trenger du også en referansestasjon på hvert sted.

Du finner mer informasjon om installasjoner for forskjellige steder i denne artikkelen: Kan jeg bruke robotgressklipperen Automower® på to forskjellige steder?.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med robotgressklipperen, kan du kontakte nærmeste Husqvarna-forhandler.