Rekommenderade produkter

(20)
Chainsaw 562 XP

Ger dig kraften för bättre prestanda

Oavsett om du fäller träd, hugger ved eller röjer stora markområden har Husqvarna en bensindriven motorsåg som får jobbet gjort snabbt, säkert och enkelt. Vårt sortiment består av modeller som passar alla behov – från fritidssågar för husägare till marknadsledande professionella modeller som är utformade för de mest krävande jobben.

Chainsaw 460 Rancher

Utformad med mångsidighet i åtanke

Vårt sortiment av bensindrivna motorsågar är utformat med mångsidighet i åtanke. Varje motorsåg har avancerade tekniska funktioner som gör dem perfekta för alla typer av jobb – från att såga hemma i trädgården till professionellt arborist- och skogsarbete. Husqvarnas bensindrivna motorsågar har den kraft och mångsidighet som krävs för att klara alla utmaningar – oavsett hur stora eller små de är.

Chainsaw 560 XP

Prestanda och kraft – utan kompromisser

Våra motorsågar är kända för sin kraft, men det betyder inte att du måste kompromissa med effektiviteten. Robusta X-Torq®-motorer innebär att varje modell – från våra små bensindrivna motorsågar till våra större, professionella sågar – levererar högsta prestanda. Så du kan nu arbeta längre, med mer kraft på en enda tank.

Chainsaw logger - Canada

Unikt utformad för tillgänglighet och enkel användning

Dagarna med bensindrivna motorsågar som producerar kraftiga vibrationer och är svåra att hantera är långt borta. Vi har lagt till en mängd funktioner för att säkerställa tillgänglighet och användarvänlighet. Till exempel minskar vår Husqvarna LowVib®-teknik vibrationerna i handtaget, medan SmartStart®-systemet innebär att du kan starta och stoppa motorsågen utan att riskera att flöda motorn. Lägg till andra extrafunktioner, som uppvärmda handtag, och du har ett sortiment av bensindrivna motorsågar som är ett nöje att använda – oavsett jobb, oavsett väder.