Automower®25-09-2023

Kan ikke logge på min nye IFTTT-konto med en anden enhed for at styre min Automower®-robotplæneklipper

Hvis du opretter en ny IFTTT-konto ved hjælp af Smart Connections i Automower® Connect-appen og derefter forsøger at logge på IFTTT med en anden enhed, kan du komme ud for problemer.

Årsagen er, at når kontoen oprettes, sendes der en e-mail til den e-mailadresse, du indtaster, og du bliver bedt om at angive en adgangskode til kontoen. Hvis du bruger IFTTT-kontoen på den samme enhed, som du opretter kontoen på, fungerer det fint uden en adgangskode, men hvis du vil bruge kontoen på en anden enhed, skal du angive en adgangskode for den oprettede konto.

Så find denne e-mail i din indbakke, og indtast en adgangskode til den nye IFTTT-konto. Derefter skulle du kunne logge på IFTTT på alle dine enheder og bruge Smart Connections efter hensigten.

Se også:

Introduktion til Smart Connections i Automower® Connect-appen