Automower®22-04-2024

Automower®-robotplæneklipperen klipper ikke i henhold til tidsplanen

Der er en række årsager til, at din Automower®-robotplæneklipper muligvis ikke fungerer i overensstemmelse med tidsplanen. Her er en vejledning, der kan hjælpe dig med at finde ud af hvorfor.

ÅrsagEffektHandlingHvor indstillingen kan ændres
Produktet skal opladesNår produktet er planlagt til at køre i længere tid under drift, vender det tilbage til ladestationen, når batteriniveauet er lavt.
Når produktet har nået et tilstrækkeligt ladeniveau, starter det igen inden for de planlagte timer.
Dette er helt normalt, og det er ikke nødvendigt at gøre noget.
Hvis produktets driftstid bliver kortere end normalt imellem opladningerne, er det et tegn på, at batteriet er ved at blive gammelt og på et tidspunkt skal udskiftes.
Ingen indgriben
Der trykkes ikke på START-knappenProduktet parkeres, indtil du vælger en ny driftstilstand.Hvis du vil begynde at klippe i henhold til tidsplanen, skal du vælge Start > Genoptag på det primære område.
  • Produktdisplay
  • Automower® Connect > Dashboard
  • Smart Home-tjeneste*
Produktet er indstillet til at fungere på et sekundært områdeHvis produktet er blevet sat tilbage i ladestationen efter klipning af et sekundært område, skal du sætte det tilbage til drift i Det primære område, før planen kan anvendes.Hvis du vil begynde at klippe i henhold til tidsplanen, skal du vælge Start > Genoptag på det primære område.
  • Produktdisplay
  • Automower® Connect > Dashboard
Produktet er blevet parkeret indtil videreDenne kommando tilsidesætter tidsplanen. Produktet parkeres, indtil du vælger en ny driftstilstand.Hvis du vil begynde at klippe græs i henhold til tidsplanen, skal du vælge Start > Genoptag på det primære område.
  • Produktdisplay
  • Automower® Connect > Dashboard
  • Smart Home-tjeneste*
Produktet har været parkeret i en specificeret varighed (minutter, timer eller dage)Denne kommando tilsidesætter tidsplanen. Produktet parkeres i det specificerede tidsrum. Produktet begynder at operere i henhold til tidsplanen efter det specificerede tidspunkt.Hvis du vil begynde at klippe i henhold til tidsplanen, skal du vælge Start > Genoptag på det primære område.
  • Produktdisplay
  • Automower® Connect > Dashboard
  • Smart Home-tjeneste*
Produktet er blevet startet i en specificeret periode (minutter, timer eller dage)Denne kommando tilsidesætter tidsplanen. Produktet vil fungere i henhold til dets indbyggede arbejds- og ladecyklus i løbet af det specificerede tidsrum. Produktet begynder at operere i henhold til tidsplanen efter det specificerede tidspunkt.Hvis du vil begynde at klippe i henhold til tidsplanen, skal du vælge Start > Genoptag på det primære område.
  • Produktdisplay
  • Automower® Connect > Dashboard
  • Smart Home-tjeneste*
Vejrtimer er aktiveretVejrtimerfunktionen tilpasser automatisk klippeintervallerne til græssets vækst.
Det betyder, at hvis græsset ikke er vokset nok, vender produktet tilbage til ladestationen, selv om tidsplanen siger, at det skal køre.
Produktet fuldfører altid 1 klippecyklus, og derefter vælger Vejrtimer, om produktet fortsat skal køre eller ej.
Deaktiver Vejrtimer, eller skift følsomhed.
  • Produktdisplay > Indstillinger > Installation > Vejrtimer
  • Automower® Connect >Mere > Indstillinger > Betjening > Vejrtimer
Produktet er i standbytilstand (dagens klipning er fuldført)Produktet har en maksimal klippetid hver dag.
Du kan indstille driftstiden for produktet i tidsplanen. Driftstiden omfatter klipning, søgning og opladning. Driftstiden kan være forskellig af mange årsager, f.eks. arbejdsområdets udformning, græssets vækst og batteriets alder.
Når produktet har kørt i den maksimale klippetid på en dag, vises meddelelsen Dagens klipning fuldført i appens display. Produktet er derefter i standbytilstand indtil næste dag.
Dette er helt normalt, og det er ikke nødvendigt at gøre noget.Ingen indgriben
Frostbeskyttelse er aktiveretGræsset er ekstra følsomt over for slid, hvis haven er dækket af frost.
Hvis Frostbeskyttelse er aktiveret, må produktet ikke begynde at klippe græsset, hvis temperaturen er under 5 °C
Deaktiver Frostbeskyttelse.
  • Produktdisplay > Indstillinger > Frostbeskyttelse
  • Automower® Connect > Mere >Indstillinger > Betjening > Frostbeskyttelse
Smart Home-forbindelse er aktiveretNogle Smart Connections i Automower® Connect-appen kan tilsidesætte tidsplanen, f.eks. hvis du har aktiveret en forbindelse, der parkerer produktet natten over eller baseret på en kalenderbegivenhed.Deaktiver Smart Home-forbindelsen, eller rediger indstillingerne.
  • Automower® Connect > Mere > Smart Home
IFTTT-applet er aktiveretIFTTT-applet, der er aktiveret for dit produkt (af dig selv eller en anden Automower® Connect-bruger), kan parkere produktet og tilsidesætte tidsplanen.Deaktiver IFTTT-appletten, eller rediger indstillingerne.Log ind på http://ifttt.com
Batteriet ligger uden for temperaturgrænserneProduktet kan ikke køre, hvis batteriets temperatur er for høj eller for lav.

Sørg for, at ladestationen er placeret i et område, som er beskyttet mod solen.

Brug ikke plæneklipperen, når temperaturen er uden for grænserne.

Ingen indgriben
Produktet oplader ikkeProduktet oplader ikke nok til at fungere, selvom det står i ladestationen.Kontakt forhandleren.Ingen indgriben
Forkert klokkeslæt i produktetEnten skal plæneklipperens ur indstilles, eller start- og stoptiderne er forkerte i planen.Indstil uret, og juster start- og stoptiderne.Produktdisplay > Indstillinger > Generelt > Klokkeslæt og dato
For modeller, der understøtter AIM-teknologi:
Ladestationen er placeret inden for en stay-out-zone

Hvis ladestationen er placeret inden for en stay-out-zone, forhindrer den plæneklipperen i at køre.

Rediger stay-out-zonen for at sikre, at ladestationen ikke er inde i den.Automower® Connect > Kort > vælg kortobjekt > Rediger

Afhængigt af hvilken model og specifikation du har, gælder nogle af ovenstående oplysninger muligvis ikke for dit produkt.

*Med Smart Home-tjeneste henviser vi til Google Home, Amazon Alexa og IFTTT. Bemærk, at nogle funktioner ikke er tilgængelige ved alle tjenester.