Ta hensyn til dyrelivet i hagen ved å parkere gressklipperen om natten

Pinnsvin

Sikkerhet er alltid førsteprioriteten hos Husqvarna og vi jobber hele tiden hardt for å forbedre sikkerheten til produktene våre. Dette er grunnen til at vi har utstyrt alle robotgressklippere med roterende kniver, noe som øker sikkerhetsindeksen til robotgressklippere betydelig. I tillegg har vi introdusert Smart Connection Ta hensyn til dyrelivet i hagen ved å parkere gressklipperen om natten, som setter gressklipperen i hvilemodus fra solnedgang til soloppgang når pinnsvin og andre nattaktive dyr er mest aktive.

Aktiver Smart Connection

1. Trykk på Mer knappen og velg Smart Homei Automower® Connect-appen.
  2. Se Kom i gang med Smart Connection-tilkoblinger i Automower® Connect-appenhvis dette er første gang du bruker Smart Connection eller en IFTTT-applet.
  3. Velg Ta hensyn til dyrelivet i hagen ved å parkere gressklipperen om natten.
  4. Trykk på glidebryteren Koble til solnedgang for å aktivere tilkoblingen.
  5. Angi gressklipperens posisjon.
  6. Velg hvilken gressklipper du vil styre (hvis du har mer enn én gressklipper koblet til Automower® Connect-kontoen din). Kun én gressklipper av gangen kan bli styrt av Smart Connection.
  7. Trykk på Lagre.

Nå vil gressklipperen stå parkert fra solnedgang til soloppgang, basert på posisjonen du har angitt. Den vil kjøre som normalt etter soloppgang.

Deaktiver Smart Connection

Hvis du vil deaktivere Smart Connection slik at den ikke parkerer gressklipperen om natten, kobler du den bare fra ved å trykke på glidebryteren igjen.