Slik tester du dokking i ladestasjonen etter installasjon av avgrensningssløyfen og guidekabelen

Robotgressklipperen begynner alltid med å lete etter ladestasjonssignalet for å finne ladestasjonen. Etter en stund begynner den å lete etter avgrensningssløyfen for å finne ladestasjonen.

Etter at du har installert avgrensningssløyfen og guidekabelen til Automower®-robotgressklipperen, må du kontrollere at gressklipperen kan følge avgrensningssløyfen eller guidekabelen hele veien til ladestasjonen og enkelt kan dokke.

Test avgrensningssløyfen – dokking

Når du har installert avgrensningssløyfen anbefaler vi at du kontrollerer at Automower®-robotgressklipperen kan følge avgrensningssløyfen hele veien til ladestasjonen og enkelt kan dokke. Testen bør utføres både med klokken og mot klokken (Test høyre / Test venstre).

1. Sett robotgressklipperen ca. 3 m / 10 ft. fra avgrensningssløyfen, vendt mot avgrensningssløyfen.
  2. For å utføre testen med Automower® Connect må du etablere en Bluetooth-tilkobling og velge Mer > Innstillinger > Installasjon > Finn ladestasjon > Test: Konfigurering av avgrensningssløyfe.
    For å utføre testen med gressklipperdisplayet velger du Installasjon > Finn ladestasjon og navigerer til valget om test av avgrensningssløyfe. Det varierer hvor man finner det, avhengig av modell. Du finner nøyaktig menybane i brukerhåndboken. Eksempel: Installasjon > Finn ladestasjon > Oversikt over søkemetoder > Avgrensning > Mer > Test høyre / Test venstre.
  3. Trykk på START og lukk dekselet (hvis aktuelt for modellen din).
  4. Kontroller at produktet følger avgrensningssløyfen til ladestasjonen.
  5. Kontroller at produktet dokker med ladestasjonen.

Hvis produktet ikke dokker med ladestasjonen, må du sjekke at ladestasjonen, avgrensningssløyfen og guidekabelen er installert i samsvar med instruksjonene. Kontroller også at hindringer i nærheten av kabelen har blitt isolert. Hvis dette ikke hjelper, kan du endre plasseringen av ladestasjonen eller avgrensningssløyfen.

Test guidekabelen – dokking

Når du har installert guidekabelen anbefaler vi at du kontrollerer at Automower®-robotgressklipperen kan følge guidekabelen hele veien til ladestasjonen og enkelt kan dokke. Hvis mer enn én guidekabel er installert, må testen utføres på alle guidekablene.

1. Sett robotgressklipperen ca. 3 m / 10 ft. fra guidekabelen, vendt mot guidekabelen.
  2. For å utføre testen med Automower® Connect må du etablere en Bluetooth-tilkobling og velge Mer > Innstillinger > Installasjon > Finn ladestasjon > Test: Guide X konfigurering.
    For å utføre testen med gressklipperdisplayet velger du Installasjon > Finn ladestasjon og navigerer til valget om test av guidekabel. Det varierer hvor man finner det, avhengig av modell. Du finner nøyaktig menybane i brukerhåndboken. Eksempel: Installasjon > Finn ladestasjon > Guide > Mer > Test guide.
  3. Trykk på START og lukk dekselet (hvis aktuelt for modellen din).
  4. Kontroller at produktet følger guidekabelen til ladestasjonen.
  5. Kontroller at produktet dokker med ladestasjonen.

Testen er bare godkjent hvis klipperen klarer å følge guidekabelen hele veien til ladestasjonen og dokke på første forsøk. Hvis robotgressklipperen ikke klarer å dokke på første forsøk, prøver den automatisk på nytt.

Hvis produktet ikke dokker med ladestasjonen, må du sjekke at ladestasjonen, avgrensningssløyfen og guidekabelen er installert i samsvar med instruksjonene. Kontroller også at hindringer i nærheten av kabelen har blitt isolert og at guidekabelen har blitt lagt på tvers i en bratt skråning. Hvis dette ikke hjelper, kan du endre plasseringen av ladestasjonen eller guidekabelen.