Automower®26.02.2024

Slik tar du av karosseriet til Automower® 310E NERA og 410XE NERA

Følg disse trinnene for å ta av toppdekselet og karosseriet til Automower® 310E NERA og 410XE NERA, for eksempel hvis robotgressklipperen trenger en grundig rengjøring.

Ta av toppdekselet og karosseriet

1. Trykk på STOP-knappen for å stoppe produktet.
  2. Angi PIN-koden om nødvendig. Hold betjeningshjulet nede i 3 sekunder for å slå av gressklipperen. Du kan også bruke betjeningshjulet til å velge Slå av fra skjermmenyen.
  3. Kontroller at LED-indikatorlampen på betjeningshjulet ikke lyser.
  4. Løft toppdekselet fra baksiden, og trekk det oppover.

1. Plasser en hånd over plastdekselet rundt displayet og betjeningshjulet for å holde gressklipperen stabil på bakken. Vær forsiktig så du ikke trykker ned på betjeningshjulet.
  2. Med den andre hånden holder du chassiset bak og løfter karosseriet med et raskt, kort trekk oppover.

1. Hold forhjulet med én hånd, og ta av den fremre delen av karosseriet med et raskt, kort trekk oppover. Gjenta med det andre hjulet.

1. Plasser gressklipperens karosseri ved siden av chassiset, eller len det mot en vegg.

Montere karosseriet

1. Juster karosseriet i forhold til chassiset, og trykk det på plass.
  2. Juster toppdekselet i forhold til sporene i gressklipperens karosseri, og trykk toppdekselet på plass.

Klikk her for å finne ut hvordan du rengjør Automower® -robotgressklipperen.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med Automower® -robotgressklipperen, kan du ta kontakt med den lokale Husqvarna-forhandleren.