Hvordan legger jeg til en bruker i Husqvarna Fleet Services™-bedriftskontoen min?

Følg instruksjonene under for å legge til en ny bruker i bedriftskontoen din:

1. Logg på en Husqvarna Fleet Services™-konto med administratortilgang.
  2. Klikk på Personer i den øverste menyen.
  3. Klikk på Legg til ny bruker.
  4. Fyll ut de obligatoriske feltene og velg ønskede roller.
  5. Klikk på Send invitasjon.

Den inviterte brukeren mottar en e-post med videre instruksjoner.

Merk: Du trenger en brukerkonto med administratortilgang for å invitere nye brukere.