Hvor du kan finne mer informasjon om maskinfeil i Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™ mottar og viser feilvarsler for maskinene som er lagt til i en bedrift.

Hvis du vil vise feilene, åpner du Inventar og velger et produkt for å få tilgang til informasjonen.

Alarmer som er utløst for øyeblikket, vises i den detaljerte maskinvisningen, rett under produktbildet. Denne visningen omfatter alle alarmer som var aktive sist maskinen lastet opp data til Husqvarna Fleet Services™. Feilene med høyest alvorlighetsgrad vises øverst. Listen kan utvides. Klikk på alarmen hvis du vil se flere detaljer og få veiledning om hvordan problemet kan løses.

Hvis du vil se de historiske dataene, blar du ned til driftsloggen, som fungerer på lignende måte. Den inneholder historiske data for en maskin, inkludert tidligere alarmer og veiledning om hvordan problemene kan løses. Hvis du vil ha mer informasjon om en feil, velger du en loggoppføring. Listen er sortert i kronologisk rekkefølge