Det beste stedet å plassere ladestasjonen i en Automower®-installasjon

Ideell plassering av ladestasjonen er på flat mark på et skyggefullt sted midt på plenen med noe ledig plass rundt den.

Ideell plassering av Automower®-ladestasjon

Nedenfor følger noen generelle anbefalinger. Se bruksanvisningen for detaljer spesifikke for din modell.

• Ha minst 3 m / 10 fot med ledig plass foran ladestasjonen.
  • Ha minst 150 cm / 60 tommer med ledig plass på høyre og venstre side av midten av ladestasjonen.
  • Ha minst 60 cm / 2 fot med ledig plass bak ladestasjonen.
  • Plasser ladestasjonen i nærheten av et strømuttak.
  • Plasser den på et jevnt underlag.
  • Bunnplaten på ladestasjonen må ikke være bøyd.
  • Plasser ladestasjonen i et område som er beskyttet mot solen.
  • Hvis ladestasjonen er installert på en øy, må du passe på å koble guidekabelen til øyen.
  • Hvis arbeidsområdet består av to deler atskilt med en bratt skråning, anbefaler vi at du plasserer ladestasjonen i den nedre delen.
  • Ikke fest ladestasjonen til bakken før etter at du har installert alle kablene og bekreftet at installasjonen fungerer.
  • For Automower®-modeller som bare kommuniserer med Husqvarna-skyen via Wi-Fi, må ladestasjonen plasseres på et sted med Wi-Fi-dekning. Hvis ladestasjonen er plassert på et sted med svakt eller ingen Wi-Fi-signal, kan ikke robotgressklipperen laste ned oppdateringer. Da må du kontakte en forhandler for å oppdatere gressklipperen.