Automower®-robotgressklipperen stopper uten å være tom for batteri, men det er ingen feilmelding

Hvis Automower®-robotgressklipperen plutselig stopper midt på plenen uten å være tom for batteri, men det ikke er noen feilmelding, skyldes dette vanligvis en pause- eller stoppkommando.

Her er noen årsaker til hvorfor dette kan skje:

ÅrsakEffektStatusSlik starter du den på nyttKommentar
STOPP-knappen trykket innGressklipperen er stoppetStoppet – krever manuelle tiltakDu må starte robotgressklipperen på nytt manuelt for å få den i gang igjen.Av sikkerhetshensyn kan gressklipperen ikke startes på nytt med Automower® Connect smarthjemtjenesten hvis stopp-knappen er trykket på.
Pause-kommando sendt fra Automower® ConnectGressklipperen satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan gressklipperen startes på nytt manuelt med enten appen eller en smarthjemtjeneste.Hvis flere brukere er koblet til gressklipperen, kan det hende at en annen bruker har satt den på pause.
Pause-kommando sendt fra IFTTT-miniappenGressklipperen er satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan gressklipperen startes på nytt manuelt med enten appen eller en smarthjemtjeneste.Logg på IFTTT for å sjekke miniappene og endre innstillingene eller deaktivere uønskede miniapper.

Merk: Hvis flere brukere er koblet til gressklipperen, kan det hende at en annen bruker har aktivert en IFTTT-miniapp som styrer gressklipperen.
Pause-kommando sendt fra en smarthjemtjeneste*Gressklipperen er satt på pauseSatt på pauseEtter en pause-kommando kan gressklipperen startes på nytt manuelt med enten appen eller en smarthjemtjeneste.Hvis flere brukere er koblet til gressklipperen, kan det hende at en annen bruker har satt den på pause.
Stopp-knappen er trykket inn, eller en pause-kommando er sendtGressklipperen er frakobletStoppet / på pause – frakobletDu må starte robotgressklipperen på nytt manuelt for å få den i gang igjen.Hvis du ikke starter gressklipperen på nytt innen en viss tid etter en stopp- eller pause-kommando, endres gressklipperens status til Satt på pause/StoppetFrakoblet for å spare batteri.

*Med smarthjemtjeneste mener vi Google Home, Amazon Alexa og IFTTT. Vær oppmerksom på at enkelte av funksjonene kan være utilgjengelige ved bruk av visse tjenester.

Hvis noe av det som beskrives ovenfor er tilfelle, og problemet skjer gjentatte ganger, bør du kontakte forhandleren for å få det undersøkt videre.