Welke machtigingen hebben de verschillende gebruikersrollen in Husqvarna Fleet Services™?

Er zijn momenteel drie gebruikersrollen in Husqvarna Fleet Services™:

• Manager | Beheert accountinstellingen, voegt gebruikers toe en heeft volledige toegang tot alle functionaliteit.
  • Monteur | Zorgt voor installatie, onderhoud, instellingen, servicelogboeken en firmware-updates van de machine. Heeft volledige toegang tot alle machinefuncties.
  • Gebruiker | Heeft toegang tot de basisbedieningselementen van de machine en kan informatie over de machines lezen. Heeft alleen toegang via de Husqvarna Fleet Services™ mobiele app.

De machtigingen worden opgegeven in de onderstaande tabellen. Welke gegevens of acties beschikbaar zijn, verschilt per webportaal en mobiele app.

Bedrijfsmanagement

Internet
ActieManagerMonteur
Gebruikers uitnodigenX
Gateways beherenXX
Machinegegevens downloadenXX
Abonnement bijwerkenX
Bedrijfsgegevens bewerkenX
Akkoord gaan met de algemene voorwaardenXX

Machinebeheer

InternetMobiele app
ActieManagerMonteurManagerMonteurGebruiker
Voeg sensoren of machines toeXXXX
Sensoren of machines beherenXXXX
Machinegebruik weergevenXXXXX
Co2-voetafdruk weergevenXX
Machinelijst weergevenXXXXX
Machinegegevens weergevenXXXXX
Automower® starten en stoppenXXXXX
Maaihoogte Automower® instellenXXXX
Automower ® inplannenXXXX
Onderhoudsgegevens weergevenXXXXX
Onderhoudsherinneringen instellenXXXX
Onderhoudsgegevens bewerkenXXXX
Firmware van de machine bijwerken XX