Waarom wordt de positie van mijn machine niet bijgewerkt wanneer ik de mobiele app van Husqvarna Fleet Services™ gebruik?

Als u de meest recente positie van uw machine niet kunt zien wanneer u de mobiele app van Husqvarna Fleet Services™ gebruikt, controleer dan het volgende:

• Controleer of de machinesensor van Husqvarna Fleet Services™ accuvermogen heeft en of de led knippert.
  • Zorg ervoor dat uw Husqvarna Fleet Services™-apparaat internettoegang heeft.
  • Zorg ervoor dat locatieservices en Bluetooth zijn ingeschakeld en dat u het gebruik van locatieservices en Bluetooth door de Husqvarna Fleet Services™-app hebt toegestaan. Zie de onderstaande instructies voor iPhone en Android.

Als al het bovenstaande in orde is, maar u nog steeds niet de meest recente positie kunt zien, laat de app dan ten minste één minuut draaien en vernieuw vervolgens de machinelijst en de gegevens van de machinesensor in het Husqvarna Fleet Service-webportaal of de Husqvarna Fleet Services™-app die u gebruikt.

IPhone

1. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw telefoon: Schakel Bluetooth in.
  2. Controleer of u Bluetooth-toegang hebt ingeschakeld voor de Husqvarna Fleet Services™-app:
    1. Tik op Instellingen.
    2. Selecteer Husqvarna Fleet Services™.
    3. Schakel Bluetooth in.
    4. Stel Locatie in op Altijd aan of Tijdens het gebruik van de app.
      Welke locatie-optie u moet kiezen, hangt af van hoe u de app wilt gebruiken. Normaal gesproken volstaat het om Tijdens het gebruik van de appte selecteren. De positie van de machines wordt gesynchroniseerd zolang de app is geopend. Hierdoor wordt de levensduur van de accu van uw telefoon verlengd. Maar als u de positie van uw machines wilt synchroniseren, ook al is de app niet geopend, dan selecteert u Altijd aan. Zo kunt u altijd alle machines opsporen die u misschien ergens in het veld bent vergeten. Houd er echter rekening mee dat met Altijd aan de accu van uw apparaat sneller leegraakt dan normaal.

Android

1. Controleer of locatietoegang is ingeschakeld voor uw telefoon: Schakel locatietoegang in voor uw telefoon.
  2. Controleer of locatietoegang is ingeschakeld voor de Husqvarna Fleet Services™-app: Schakel locatiemachtiging in voor een app.
  3. Controleer of Bluetooth in uw telefooninstellingen is ingeschakeld: Schakel Bluetooth in.