Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn Husqvarna Fleet Services™-bedrijfsaccount?

Volg de onderstaande instructies om een gebruiker aan uw bedrijfsaccount toe te voegen:

1. Aanmelden bij een Husqvarna Fleet Services™-account met beheerdersrechten.
  2. Klik op Personen in het bovenste menu.
  3. Klik op Nieuwe gebruiker toevoegen.
  4. Vul de vereiste velden in en selecteer de gewenste rollen.
  5. Klik op Uitnodiging verzenden.

De uitgenodigde gebruiker ontvangt nu een e-mail met verdere instructies.

Opmerking: Om nieuwe gebruikers uit te nodigen, hebt u een gebruikersaccount met beheerdersrechten nodig.