Heeft elke gebruiker de Husqvarna Fleet Services™ mobiele app nodig?

Het is niet voor elke gebruiker nodig om de Husqvarna Fleet Services™ mobiele app te hebben. De Husqvarna Fleet ServicesTM-machinesensoren zullen de machinegegevens detecteren en opslaan, zelfs als er geen mobiele app of gateway app in de buurt is. Om echter de laatst bekende positie van een machine te kunnen registreren, moet er een Husqvarna Fleet Services™ mobiele app actief zijn op een telefoon binnen Bluetooth-bereik van de sensor.

Voor een doorlopende controle van de laatst bekende locatie van alle machines, kunt u het beste alle gebruikers de app laten installeren, omdat de afstand tussen de verschillende gebruikers in het veld anders te groot kan zijn voor de app om signalen van alle machinesensoren op te pikken.