Bluetooth-producten toevoegen aan en activeren in Husqvarna Fleet Services™

Producten met ingebouwde Bluetooth kunnen in slechts enkele stappen aan Husqvarna Fleet Services™ worden toegevoegd. Volg hiervoor de onderstaande instructies.

Voeg een machine toe via Bluetooth

Volg de onderstaande instructies om een machine toe te voegen via Bluetooth. Wanneer u een volledig nieuwe machine toevoegt, moet u eerst een accu plaatsen en de machine starten om de sensor uit de fabrieksslaapstand te halen. Als de machine al eerder is gebruikt, hoeft u hem niet te starten.

1. Zorg ervoor dat u zich binnen het Bluetooth-bereik van de machine bevindt.
  2. Selecteer Inventaris in de mobiele Husqvarna Fleet Services™-app.
  3. Klik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm.
  4. Selecteer Machine toevoegen. Alle beschikbare Bluetooth-machines worden weergegeven in de lijst.
  5. Selecteer de machine die u wilt toevoegen en geef deze een naam waarmee u de machine gemakkelijk kunt identificeren.
  6. Klik op Machine toevoegen.

De machine is nu toegevoegd aan uw inventaris. Nu moet u de machine activeren om de tijd en datum in de machine te synchroniseren met Husqvarna Fleet™ Services.

Schakel de machine in.

1. Klik op Activering starten. Het Bluetooth-symbool op de machine gaat branden.
  2. Wacht tot de activering is voltooid.
  3. Klik op Activering voltooien.

Het product is nu klaar om gegevens te verzamelen en te verzenden naar Husqvarna Fleet Services™.