Automower®08-03-2024

Skift mellem at bruge EPOS™-teknologi og afgrænsningskablet i en Automower®-installation

Det er muligt at skifte mellem at bruge det trådløse system med EPOS™-teknologi og den traditionelle installation med et afgrænsningskabel. Bemærk, at alle eksisterende virtuelle grænser, der er oprettet vha. EPOS™- eller AIM-teknologi, samt alle arbejdsområder, stay-out-zoner og tidsplaner nulstilles, hver gang du skifter.

Følg disse trin for at skifte system:

1. Åbn Automower® Connect-appen, og log på.
  2. Vælg Mere > Indstillinger > Tilbehør.
  3. Brug skyderen til at aktivere eller deaktivere EPOS™-teknologi.

Hvis du vælger at deaktivere EPOS™-teknologi, bliver en installation med afgrænsningskabel nødvendig, hvis robotplæneklipperen skal fungere. Ved driftsstart begynder plæneklipperen at indsamle data for det virtuelle kort, der er oprettet med AIM-teknologi.

Hvis du vil bruge den trådløse EPOS™-teknologi, skal du bruge:

• En Automower®-robotplæneklipper, der understøtter EPOS™-teknologi
  • An EPOS™ Plug-in og en referencestation
  • Den seneste firmwareopdatering til plæneklipperen

Du kan finde flere oplysninger om kabelfri Automower®-installationer, der anvender EPOS™-teknologi, i vejledningen til Virtuel installation.

Vi anbefaler, at du kontakter din lokale Husqvarna-forhandler for at få hjælp til at komme i gang med at bruge EPOS™-teknologi.