Ako aktualizovať firmvér na robotickej kosačke Automower® pomocou technológie FOTA a aplikácie Husqvarna Fleet Services™

Pomocou aplikácie Husqvarna Fleet Services™ môžete jednoducho sami aktualizovať firmvér robotických kosačiek Automower®, ktoré podporujú technológiu FOTA (Firmware Over The Air). Husqvarna Fleet Services™ vám oznámi, keď bude dostupná nová aktualizácia firmvéru, a prevedie vás jej inštaláciou.

Pamätajte, že proces aktualizácie firmvéru sa mierne líši od ostatných výrobkov, pretože robotické kosačky Automower® komunikujú so službou Husqvarna Cloud priamo a na dokončenie aktualizácie firmvéru nepotrebujú byť v dosahu signálu Bluetooth z aplikácie alebo brány Husqvarna Fleet Services™.

Aktualizácia firmvéru na robotickej kosačke Automower®

Kosačka stiahne firmvér automaticky, keď bude k dispozícii. Na spustenie aktualizácie stačí schváliť inštaláciu nového firmvéru.

  1. Otvorte ovládací panel v aplikácii Husqvarna Fleet Services™ a vyberte ponuku Robotická kosačka, posuňte sa nižšie na položku Aktualizácie firmvéru a vyberte Dostupný firmvér.
  2. V zozname zvoľte konkrétnu kosačku.
  3. Presuňte sa nižšie na položku Aktualizácie firmvéru a kliknite na Viac informácií.
  4. Kliknutím na možnosť Aktualizovať počas parkovania spustíte aktualizáciu.

Počas aktualizácie musí byť kosačka zaparkovaná v nabíjacej stanici. Počas aktualizácie dôjde k odpojeniu kosačky, ale automaticky sa znova pripojí, keď bude aktualizácia dokončená.

Pozrite si aj:

Čo je technológia FOTA a ako ju používať

Ktoré robotické kosačky Automower® je možné aktualizovať pomocou technológie FOTA?

Bolo tento článok užitočný?