Sådan udskiftes trimmerhovedet

Når du bruger din græstrimmer eller buskrydder, kan trimmerhovedet blive beskadiget. Det kan forekomme, hvis produktet f.eks. får et stød, der kan give en revne på trimmerhovedet. I dette tilfælde skal trimmerhovedet udskiftes.

Udskift trimmerhovedet A15B:

1. Sørg for, at området rundt om trimmerhovedet er rent.
  2. Lås udgangsakslen med en låsestift. Drej trimmerhovedet for at finde den position, hvor hullerne flugter.
  3. Skru trimmerhovedet af ved at dreje det i samme retning, som det drejer, mens det kører.
  4. Installer det nye trimmerhoved ved at skrue det på i modsat retning af den retning, det drejer, når det er i drift.
  5. Træk låsestiften ud.

Udskift trimmerhovedet T35:

1. Hvis du bruger det batteridrevne produkt, skal du tage batteriet ud. Hvis du bruger det benzindrevne produkt, skal du slukke for produktet.
  2. Lås udgangsakslen med en låsestift. Drej trimmerhovedet for at finde den position, hvor hullerne flugter.
  3. Skru trimmerhovedet af ved at dreje det i samme retning, som det drejer, mens det kører. Sørg for ikke at placere drevskiven forkert.
  4. Følg instruktionerne i omvendt rækkefølge.