Sådan opdaterer du firmwaren til en Automower®-robotplæneklipper ved hjælp af FOTA og Husqvarna Fleet Services™

Med Husqvarna Fleet Services™-appen kan du selv nemt opdatere firmwaren til Automower®-robotplæneklippere, der understøtter FOTA-teknologien (Firmware over the Air). Husqvarna Fleet Services™ vil informere dig, når der er en ny firmwareopdatering tilgængelig, og guide dig gennem installationsprocessen.

Bemærk, at firmwareopdateringsprocessen er en smule anderledes ift. andre produkter, da Automower®-plæneklippere kommunikerer direkte med Husqvarna-cloud'en og ikke behøver at være inden for Bluetooth-rækkevidde af en app eller gateway fra Husqvarna Fleet Services™ for at gennemføre en firmwareopdatering.

Sådan opdateres firmwaren på en Automower®-robotplæneklipper

Plæneklipperen downloader firmwaren automatisk, når den er tilgængelig. For at starte opdateringen skal du blot godkende installationen af den nye firmware.

1. Åbn dashboardet i Husqvarna Fleet Services™-appen, vælg Robotplæneklipper, rul ned tilFirmwareopdateringer, og vælgFirmware tilgængelig.
  2. Vælg plæneklipperen på listen.
  3. Rul ned til Firmwareopdateringer, og klik på Flere oplysninger.
  4. Klik på Opdater, når parkeretfor at starte opdateringen.

Under opdateringen skal plæneklipperen parkeres i ladestationen. Plæneklipperen vil være frakoblet under opdateringen og vil automatisk oprette forbindelse igen, når opdateringen er fuldført.

Se også:

Hvad er FOTA, og hvordan bruger jeg det

Hvilke Automower®-robotplæneklippere kan opdateres ved hjælp af FOTA?