Automower®03-04-2024

Forstå klippeprofiler i Husqvarna Automower®-installationer

Klippeprofiler er en funktion i Automower® Connect-appen, der giver dig mulighed for at oprette og administrere forskellige konfigurationsprofiler og indstillinger i Husqvarna Automower®-installationer. Dette er især nyttigt, når du bruger en enkelt robotplæneklipper flere steder, eller når der kræves forskellige indstillinger i en enkelt installation.

Modeller, der understøtter klippeprofiler i Automower® Connect-appen

Klippeprofiler kan styres via Automower® Connect-appen til specifikke modeller som f.eks. Husqvarna Automower® 405X, 415X, 435X AWD og alle Husqvarna Automower® NERA-modeller.

Det indeholder en klippeprofil

En klippeprofil indeholder forskellige indstillinger, f.eks. plæneklipperkonfigurationer, kortobjekter og deres respektive indstillinger. Du kan oprette flere profiler til en enkelt installation eller oprette forskellige installationer med hver sin unikke profil.

Hvor mange klippeprofiler kan du oprette?

Automower® Connect-appen giver mulighed for at oprette op til 10 klippeprofiler.

Adgang til klippeprofiler i Automower® Connect-appen

1. Åbn Automower® Connect-appen.
  2. Gå til Indstillinger > Administrer profiler.
  3. Klik på plussymbolet øverst til højre for at oprette en ny profil.
  4. Du kan nemt skifte mellem profiler efter behov.

Klippeprofiler i en installation med EPOS™ virtuel grænse

For Automower® NERA-modeller, der er udstyret med EPOS™-teknologi, kan der oprettes klippeprofiler til både installationer med EPOS™ virtuelle grænser og installationer med afgrænsningskabler. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at skifte mellem installationer med virtuelle grænser og installationer med afgrænsningskabler uden at skulle omdefinere indstillingerne hver gang.

Klippeprofiler til forskellige steder

Uanset om du har en installation med et afgrænsningskabel eller en installation med EPOS™ virtuelle grænser, kræves der en ladestation på hvert sted. Hvis du installerer din Automower® NERA-robotplæneklipper udstyret med et EPOS™-kit på to eller flere forskellige steder, vil der også være behov for en referencestation på hvert sted.

Du kan finde flere oplysninger om installationer til forskellige steder i artiklen Kan jeg bruge min Automower®-robotplæneklipper to forskellige steder?.

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler for at få personlig hjælp til din robotplæneklipper.