Kan jeg bruge min Automower®-robotplæneklipper to forskellige steder?

Flere installationer til separate græsplæner

Du kan bruge den samme Automower®-robotplæneklipper på op til tre forskellige installationer. Det er meget praktisk, hvis din Automower®-model understøtter brug af profiler. Profiler bruges til at gemme produktindstillinger, der er relateret til forskellige ladestationer og arbejdsområder.

Hvis du f.eks. vil bruge den samme Automower®-robotplæneklipper derhjemme og i sommerhuset, skal du have én ladestation derhjemme og én i sommerhuset og lave en afgrænsningskabelinstallation på hvert sted som vist nedenfor.

Derefter kan du nemt konfigurere to profiler i plæneklipperens menu og skifte mellem dem, når du flytter plæneklipperen mellem de to placeringer.

Automower installation with two charging stations

Sådan opsættes og aktiveres plæneklipperens profiler

Præcis hvordan en profil tilføjes, redigeres og aktiveres afhænger af, hvilken plæneklippermodel du har, men generelt skal du navigere til Indstillinger > Profiler i plæneklipperens menu og lave indstillingerne derfra. Se Brugervejledningen til din Automower®-robotplæneklipper for detaljerede oplysninger.

Én installation til geografisk tætte græsplæner

Hvis græsplænerne er geografisk tæt på hinanden, f.eks. hvis du vil dele en Automower®-robotplæneklipper med din nærmeste nabo, eller hvis en del af din græsplæne er tæt på, men ikke direkte forbundet til resten af din græsplæne, kan du gøre et af stederne til et sekundært område. Derefter behøver du kun at foretage én installation – med én ladestation og ét afgrænsningskabel som vist nedenfor. Husk dog, at den anbefalede maksimale længde på afgrænsningskablet er 800 m.

Da der ikke er passage mellem de to områder i denne type installation, skal du flytte plæneklipperen manuelt mellem dem og vælge Sekundært område, når du starter plæneklipperen.

Automower installation with secondary area