Frontridere11-02-2024

Sådan udskiftes batteriet på en benzindrevet havetraktor

Når du bruger din benzindrevne havetraktor, opdager du måske efter et vist tidsrum, at produktet ikke starter hurtigt nok eller slet ikke vil starte.

En af årsagerne til dette kan være, at batteriet i din benzindrevne havetraktor er gammelt og skal udskiftes.

Til dette skal du bruge:

• en skruenøgle
  • et batteri: Typen af batteri kan afhænge af din benzindrevne havetraktor. Se i brugervejledningen for at finde den korrekte batteritype.

FORSIGTIG: Før du arbejder med batteriet, skal du sørge for at tage alle smykker og dit ur af.

Sådan udskiftes batteriet på en benzindrevet havetraktor

1. Løft sædet op.
  2. Brug nøgleværktøjet til at åbne bagbeklædningen på din traktor.
  3. Batteriet er placeret på venstre side af produktet.
  4. Brug skruenøglen til at skrue bolten, der forbinder den NEGATIVE ledning, af først. Det er den sorte.
  5. Brug skruenøglen til at skrue bolten, der forbinder den POSITIVE ledning, af. Det er den røde.
  6. Løsn stroppen, der holder batteriet, og løsn batteriet.
  7. Tag batteriet ud af havetraktoren.
  8. Sæt det nye batteri på plads.
  9. Stram stroppen rundt om batteriet, og bind det fast.
  10. Skru bolten i for at tilslutte den POSITIVE ledning først. Stram den med skruenøglen.
  11. Skru bolten fast for at tilslutte den NEGATIVE ledning. Stram den med skruenøglen.
  12. Sænk motorhjelmen tilbage på plads, og lås den.