Sådan testes docking med ladestationen efter installation af afgrænsningskabel og guidekabel

Når den skal finde ladestationen, starter robotplæneklipperen altid med at søge efter ladestationens signal. Efter et bestemt tidsrum begynder den at søge efter guidekablet og afgrænsningskablet for at finde ladestationen.

Når du har installeret et afgrænsningskabel og guidekabel til din Automower®-robotplæneklipper, skal du kontrollere, at plæneklipperen kan følge afgrænsningskablet og guidekablet hele vejen til ladestationen og nemt docke.

Test af afgrænsningskablet – docking

Når du er færdig med at installere afgrænsningskablet, anbefaler vi, at du kontrollerer, at din Automower®-robotplæneklipper kan følge afgrænsningskablet hele vejen til ladestationen og nemt kan docke. Testen skal udføres både med uret og mod uret (Test til højre/Test til venstre).

1. Anbring robotplæneklipperen ca. 3 m fra afgrænsningskablet, så den vender imod kablet.
  2. Hvis du vil udføre testen ved hjælp af Automower® Connect, skal du oprette en Bluetooth-forbindelse og vælge Mere > Indstillinger > Installation > Find ladestation > Test: Indstilling af afgrænsningskabel.
    Hvis du vil udføre testen ved hjælp af plæneklipperens display, skal du vælge Installation > Find ladestation og navigere til testfunktionen for afgrænsningskablet. Stedet, hvor du kan finde det, varierer fra model til model. Du finder den nøjagtige menusti i brugervejledningen. Eksempel: Installation > Find ladestation > Oversigt over søgemetoder > Afgrænsning > Mere > Test til højre / Test til venstre.
  3. Tryk på START, og luk lugen (hvis relevant for din model).
  4. Kontrollér, at produktet følger afgrænsningskablet hen til ladestationen.
  5. Kontrollér, at produktet kobler sig til ladestationen.

Hvis produktet ikke dockes med ladestationen, skal du kontrollere, at ladestationen, afgrænsningskablet og guidekablet er installeret i overensstemmelse med instruktionerne. Kontrollér også, at eventuelle forhindringer tæt på kablet er blevet isoleret. Hvis dette ikke løser problemet, skal du ændre ladestationens eller afgrænsningskablets position.

Test af guidekablet – docking

Når du er færdig med at installere guidekablet, anbefaler vi, at du kontrollerer, at din Automower®-robotplæneklipper kan følge guidekablet hele vejen til ladestationen og nemt kan docke. Hvis der er installeret mere end ét guidekabel, bør testen gennemføres på alle guidekabler.

1. Placer robotplæneklipperen ca. 3 m fra guidekablet, så den vender imod kablet.
  2. Hvis du vil udføre testen ved hjælp af Automower® Connect, skal du oprette en Bluetooth-forbindelse og vælge Mere > Indstillinger > Installation > Find ladestation > Test: Vejledning til opsætning af X.
    Hvis du vil udføre testen ved hjælp af plæneklipperens display, skal du vælge Installation > Find ladestation og navigere til testfunktionen for guidekabel. Stedet, hvor du kan finde det, varierer fra model til model. Du finder den nøjagtige menusti i brugervejledningen. Eksempel: Installation > Find ladestation > Vejledning > Mere > Testvejledning.
  3. Tryk på START, og luk lugen (hvis relevant for din model).
  4. Kontroller, at produktet følger guidekablet hen til ladestationen.
  5. Kontrollér, at produktet kobler sig til ladestationen.

Testen er kun bestået, hvis slåmaskinen er i stand til at følge guidekablet hele vejen til ladestationen og koble sig til i første forsøg. Hvis robotplæneklipperen er ude af stand til at docke med ladestationen i første forsøg, vil den automatisk prøve igen.

Hvis produktet ikke dockes med ladestationen, skal du kontrollere, at ladestationen, afgrænsningskablet og guidekablet er installeret i overensstemmelse med instruktionerne. Kontrollér også, at eventuelle forhindringer tæt på kablet er blevet isoleret, og at guidekablet er blevet lagt i en vinkel på en stejl skråning. Hvis dette ikke hjælper, skal du ændre ladestationens eller guidekablets position.