Plæneklippere11-02-2024

Sådan installerer du et bioklipsæt på din plæneklipper

Det er en fordel at bruge et bioklipsæt på din plæneklipper, hvis du vil klippe græs til gødning. Hvis du vil bruge bioklipsættet på din plæneklipper, kan du nemt installere bioklipknivene ved at følge instruktionerne og videoen:

FORSIGTIG: Sørg for at bruge beskyttelseshandsker, når denne opgave udføres.

ADVARSEL: Tændkablet tages af tændrøret for at undgå utilsigtet start af motoren.

1. Fjern græsopsamleren.
  2. Fjern kniven.
  3. Monter bioklipkniven.
  4. Spænd med en korrekt momentnøgle, der er specifik for din plæneklipper. For yderligere information henvises til brugervejledningen.
  5. Sæt bioklipproppen i udkastkanalen.
  6. Sæt tændrørshætten tilbage på tændrøret.