Automower®23-02-2024

Sådan fjerner du karosseriet på Automower® 310E NERA og 410XE NERA

Følg disse trin for at fjerne topdækslet og karosseriet på Automower® 310E NERA og 410XE NERA, f.eks. hvis din robotplæneklipper kræver en grundig rengøring.

Sådan fjerner du topdækslet og karosseriet

1. Tryk på STOP-knappen for at standse produktet.
  2. Indtast pinkoden, hvis det er nødvendigt. Hold indstillingshjulet nede i 3 sekunder for at slukke for plæneklipperen. Alternativt kan du bruge indstillingshjulet til at vælge Sluk i displaymenuen.
  3. Sørg for, at LED-indikatoren på indstillingshjulet er slukket.
  4. Løft topdækslet fra bagsiden, og træk det opad.

1. Anbring den ene hånd over plastikdækslet omkring displayet og indstillingshjulet for at holde plæneklipperen stabil på jorden. Pas på ikke at trykke ned på indstillingshjulet.
  2. Med den anden hånd skal du holde fast i chassiset bagtil og løfte karosseriet med et hurtigt, kort opadgående træk.

1. Hold forhjulet med den ene hånd, og fjern den forreste del af karosseriet med et hurtigt og kort træk opad. Gentag med det andet hjul.

1. Placer plæneklipperens karosseri ved siden af chassiset, eller læn det mod en væg.

Sådan monterer du karosseriet

1. Sæt karosseriet på chassiset, og skub det på plads.
  2. Ret topdækslet ind efter slidserne i plæneklipperens karosseri, og skub topdækslet på plads.

Klik her for at finde ud af , hvordan du rengør din Automower®-robotplæneklipper.

Kontakt din lokale Husqvarna-forhandler for at få personlig hjælp til din Automower®-robotplæneklipper.