Højtryksrenser05-03-2024

Sådan bruges en skumsprøjte på en højtryksrenser

Du kan bruge et rengøringsmiddel sammen med højtryksrenseren for at opnå bedre rengøringsresultater.

Afhængigt af modellen af højtryksrenseren kan den have en separat skumsprøjte eller en indbygget vaskemiddelbeholder.

Sådan bruges en skumsprøjte på en højtryksrenser

1. Fjern skumsprøjten fra holderen.
  2. Fyld beholderen på skumsprøjten med rengøringsmiddel. FORSIGTIG: Brug kun rengøringsmidler, der anbefales af Husqvarna.
  3. Skub koblingen på skumsprøjten ind i pistolen/sprøjtehåndtaget og sprøjtelansen, afhængigt af produktmodellen. Drej skumsprøjten med uret, og frigør skumsprøjten. Skumsprøjten låses på plads.
  4. Tilslut produktet til en vandkilde
  5. Dræn produktet
  6. Start produktet.
  7. Drej knappen på skumsprøjten for at justere, hvor meget skum der bruges. Drej knappen med uret for at bruge mere skum. Drej knappen mod uret for at bruge mindre skum. Denne funktion findes kun på visse højtryksrensere.
  8. Drej dysedækslet for at justere skumsprøjtemønsteret. Med uret for et smallere skumsprøjtemønster og mod uret for et bredere skumsprøjtemønster. Denne funktion findes kun på visse højtryksrensere.
  1. Fjern rengøringsmiddeltanken fra holderen.
  2. Fyld rengøringsmiddeltanken med et rengøringsmiddel. FORSIGTIG: Brug kun rengøringsmidler, der anbefales af Husqvarna.
  3. Sørg for, at dækslet er strammet helt til.
  4. Sæt beholderen tilbage på produktet.
  5. Installer forsigtigt dysen på sprøjtelansen. Drej trykket til den laveste indstilling, mod uret.
  6. Tilslut produktet til en vandkilde
  7. Dræn højtryksrenseren
  8. Start produktet.
  9. Drej knappen på produktet for at justere, hvor meget skum der bruges. Drej knappen med uret for at bruge mere skum. Drej knappen mod uret for at bruge mindre skum.