Sådan ændres klippehøjden på en Automower® Aspire™ R4-robotplæneklipper

Klippehøjden på Automower® Aspire™ R4 kan justeres i tre trin. Placer de to skruer på knivdisken i de korrekte huller (1-3), afhængigt af hvilken klippehøjde du ønsker:

• 1 (20 mm)
  • 2 (35 mm)
  • 3 (45 mm)

Sådan ændres klippehøjden

1. Sluk robotplæneklipperen. Sørg for, at LED-indikatoren på ON/OFF-knappen er slukket.
  2. Løft topdækslet ved fronten, og fjern det.
  3. Find torx-nøglen, og tag den ud.
  4. Vend produktet på hovedet.
  5. Tag beskyttelseshandsker på.
  6. Fjern de 2 skruer på knivdisken ved hjælp af torx-nøglen. Brug ikke elværktøj.
  7. Afmonter knivdisken.
  8. Installer knivdisken på akslen. Vælg en klippehøjde (1-3), og flugt de 2 huller på knivdisken med de 2 huller på akslen.
  9. Fastgør de 2 skruer på knivdisken ved hjælp af torx-nøglen. Brug ikke elværktøj.
  10. Sæt unbrakonøglen tilbage på produktets karrosseri.
  11. Monter topdækslet.