Frontridere11-02-2024

Lysdioden blinker gult, når havetraktoren er tilsluttet en oplader. Hvordan løser jeg det?

Når du tilslutter din batteridrevne havetraktor til en oplader, kan du opleve, at LED-indikatoren blinker gult.

Dette angiver, at batteriet ikke oplades.

Sådan gør du, at LED-indikatoren blinker gult på en batteridrevet rider-plæneklipper

• Sørg for, at opladeren og produktet befinder sig på et sted, der ligger inden for det tilladte temperaturområde for opladning (0--38 °C).
  • Hvis opladeren er tilsluttet, starter opladningen automatisk, når batteriets temperatur er under 38 oC

I dette tilfælde skal du kontakte din lokale, autoriserede Husqvarna-forhandler.