Hvad er vilkårene og betingelserne for en Husqvarna Fleet Services™-konto?

Vilkår og betingelser på virksomhedsniveau

Når du registrerer din virksomhed til Husqvarna Fleet Services™, accepterer din virksomhed følgende:

Disse oplysninger er også tilgængelige på Husqvarna Fleet Services™’ webportal. Se Firma > Juridisk.

Vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger findes også i vores Husqvarna Fleet Services™-mobilapp. Se Indstillinger > Juridisk.

Vilkår og betingelser på brugerniveau

Når du inviteres som bruger til en Husqvarna Fleet Services™-virksomhedskonto, behøver du ikke godkende specifikke vilkår, f.eks. vores databehandleraftale.

Årsagen er, at Husqvarna Fleet Services™ er en Business-to-Business-tjeneste – og det er virksomheden, der registrerer Husqvarna Fleet Services™, som er ansvarlig for godkendelsen af vores vilkår og betingelser, ikke brugeren.