Hvad betyder status for maskiner og inventar i Husqvarna Fleet Services™?

I Husqvarna Fleet Services™ kan du se status for alle dine maskiner. Her er en forklaring på, hvad der kræves, for at et aktiv kan få en bestemt status, og hvordan denne status er repræsenteret i brugerfladen.

På hylden: Vises, hvis placeringen er blevet opdateret af en gatewayapp i stationær tilstand. Bruges i webtjenesten og appen. Statusfarve: blå.

I marken: Vises, hvis placeringen er blevet opdateret af en Husqvarna Fleet Services™-app eller en Husqvarna Fleet Services™-gatewayapp i mobil tilstand. Bruges i webtjenesten og appen. Statusfarve: lysegrøn.

Ukendt placering: Vises, hvis aktivet ikke har fået opdateret sin placering inden for 12 timer. Bruges i webtjenesten og appen. Statusfarve: mørkegrå.

Aldrig set: Vises, hvis aktivet er blevet føjet til Husqvarna Fleet Services™, er udstyret med en sensor, men aldrig har været tilsluttet vores tjenester. Statusfarve: lysegrå.

Ikke tilsluttet: Vises, hvis aktivet ikke har nogen sensor. Der uploades ingen data til Husqvarna Fleet Services™. Statusfarve: jadegrøn.

Var denne artikel til hjælp?